Wij komen al onze afspraken na!

XLLease investeert vooraf, samen met u, veel energie in een perfect kloppend leasecontract. Vervolgens komt het moment dat u daadwerkelijk de sleutels overhandigd krijgt en u uw zakelijke kilometers gaat maken in uw nieuwe leaseauto. U merkt daarbij al snel dat u én uw leaseauto bij de speciale afdeling Operations van XLLease in opvallend goede handen zijn. De bedrijfszekerheid en veiligheid van uw leaseauto krijgen hierbij alle prioriteit. Zorgeloos on the road met XLLease? Wij komen al onze afspraken na, kilometer na kilometer. Een zekerheid die binnen de Stedendriehoek een nominatie voor “De Sterkste Schakel” heeft opgeleverd.

Afspraak is afspraak

Alles wat uw leaseauto nodig heeft op het terrein van reparatie, onderhoud, banden en eventueel schadeherstel wordt door het toegewijde team van specialisten bij XLLease stipt en klantgericht uitgevoerd. Samen opereren zij snel en trefzeker voor u. Op het gebied van reparatie, onderhoud, banden en schade krijgt u precies de service zoals die is afgesproken in uw leasecontract. Die belofte maakt XLLease waar en dat is óók “Super voor ondernemers”.

Duidelijke instructies, rechtstreeks contact

U ontvangt bij de overhandiging van uw leaseauto een heldere berijdersmap met duidelijke instructies als het gaat om onderhoud, reparatie, bandenwissels en wat te doen bij schade. Mocht u hier uitleg bij willen, dan staan de betrokken en zeer ervaren medewerkers van de afdeling Operations van XLLease voor u klaar. Rechtstreeks via telefoon of mail heeft u altijd persoonlijk contact met hen. Zij zijn dus snel bereikbaar, kennen uw dossier en lossen zelf al uw problemen voor u op. De in de automotive zeer ervaren specialisten van de afdeling Operations van XLLease luisteren en vinden altijd een oplossing. Zonder schijven, ruis of uitstel. Dát is de kracht van een compacte leasemaatschappij zoals XLLease is. Uiteraard zenden zij u ook tijdig een bericht als bijvoorbeeld een APK-keuring voor uw auto aan de orde is.

Altijd bedrijfszeker en veilig op weg

Voor uw onderhoud en reparatie heeft XLLease bewust gekozen voor het dealernetwerk van uw specifieke merk. Uw leaseauto krijgt daardoor altijd exact de behandeling die de fabrikant heeft voorgeschreven. Ofwel: merkgebonden onderhoud en reparatie. Dit houdt uw auto bedrijfszeker én veilig in topconditie conform de hoge eisen van de fabrikant. En voor uw bandenwissels onderhouden wij nauwe contacten met erkende bandenfitters. U krijgt op tijd een signaal voor uw zomer- en winterbandenwissel en daardoor bent u onder alle weersomstandigheden veilig op weg.

De kosten zoals vooraf besproken

In de meeste leasecontracten die XLLease afsluit, is een voorziening opgenomen voor de kosten voor onderhoud, reparatie en bandenwissels. Over eventuele meerkosten hoeft u zich in dit geval dus geen zorgen te maken. De medewerkers van de afdeling Operations van XLLease staan via het digitale R.O.B.-Net permanent in contact met de merkgarage die uw leaseauto voorziet van de contractueel overeengekomen service. Uw auto blijft door die monitoring altijd veilig en bedrijfszeker binnen de grens van de vooraf overeengekomen kosten. Uiteraard heeft de merkgarage altijd eerst de toestemming van de afdeling Operations van XLLease nodig voor een reparatie. XLLease behoudt in uw belang dus de volledige controle.

Direct hulp bij pech

Mocht u onverhoopt pech onderweg krijgen? De XLLease Alarmservice staat u onmiddellijk bij met raad en daad. Na kantooruren neemt de ANWB op contractbasis deze service vlekkeloos van ons over. U bent daarmee 24/7 voorzien van pechhulp waarmee u letterlijk en figuurlijk verder komt.

Stipt met schade

Schade zit vaak, evenals een ongeluk, in een klein hoekje. Goed nieuws is dat XLLease beschikt over een eigen FOCWA-erkend schadeherstelbedrijf. Uw auto met schade halen wij op en brengen wij onder bij ons schadeherstelbedrijf Schadecentrum Apeldoorn. We plannen het herstel direct in zodat u uw auto zo snel mogelijk weer terug ontvangt. Voorziet uw contract hier in? Dan staat er direct een vervangende auto voor u klaar. Uiteraard herstellen wij conform de hoge fabriekseisen van het automerk dat u least. Ook hier geldt weer: gegarandeerd herstel op fabrieksniveau draagt bij aan zowel uw bedrijfscontinuïteit als veiligheid op de weg.

De voordelen in het kort

Kortom, het toegewijde team van de afdeling Operations van XLLease staat altijd voor u klaar, is direct persoonlijk bereikbaar én houdt uw leaseauto bedrijfszeker en veilig op de weg. Spreekwoordelijk: “Een man een man, een woord een woord”. Benieuwd hoe dit voor u kan uitpakken? Neemt u gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking of kijk op www.xllease.nl.

- Advertentie -