Driesteden BUSINESS start met een nieuw initiatief onder de naam FuturePlanner.nl. Bij het begin van het schooljaar 2018/2019 krijgen bedrijven en andere organisaties de mogelijkheid om zich te presenteren aan scholieren en studenten. In deze presentaties staan hun behoeften en wensen aan stagiaires en talentvolle jonge medewerkers centraal.

“Met dit project willen wij de toekomstige generatie werknemers de weg wijzen naar de ideale stage of de baan die perfect aansluit bij hun ambities,” vertelt uitgever Pieter van de Mosselaar.

“FuturePlanner.nl bestaat uit twee stage- en banenboeken voor de regio’s Stedendriehoek en de Noord-Veluwe. Samen met een interactieve website, die uiteraard ook geschikt is voor elk mobiel gebruik. Het project beoogt om studenten, scholieren en hun ouders te helpen om succesvolle keuzes te maken. Voor de verspreiding van de banenboeken en de promotie van de website werken we samen met onderwijsinstellingen in beide regio’s.”

De spelregels
Pieter van de Mosselaar legt uit dat de spelregels heel overzichtelijk zijn. “Voor de deelnemers aan FuturePlanner.nl verzorgen wij een presentatie in de vorm van een professioneel vormgegeven artikel in het stage- en banenboek voor de Stedendriehoek of de Noord-Veluwe. Een combinatie in beide stage- en banenboeken is uiteraard mogelijk.

De presentatie verschijnt eveneens op de website FuturePlanner.nl. Daar kunnen de deelnemers zelf hun personeelsbehoeften en wensen voor stagiaires actueel houden. En bijvoorbeeld een bedrijfsvideo laten plaatsen. De presentaties op de website zijn voor iedereen toegankelijk. Een handig zoeksysteem wijst de bezoekers de weg.

Onderwijsinstelling in beide regio’s bieden de stage- en banenboeken aan hun leerlingen en studenten aan. Zij zorgen ook voor de promotie van de interactieve website FuturePlanner.nl. Studenten, potentiele stagiaires en andere talenten worden uitgenodigd om zich te profileren op de website. Deze profielen, in welke creatieve vorm dan ook, zijn uitsluitend te raadplegen door bedrijven en andere organisaties die meedoen aan FuturePlanner.nl.”

De uitgever van Driesteden BUSINESS nodigt iedereen met belangstelling voor deelname aan FuturePlanner.nl van harte uit om contact met hem op te nemen. In een vrijblijvend gesprek geeft hij graag nadere uitleg.

Pieter van de Mosselaar is te bereiken via uitgever@driestedenbusiness.nl of
(06) 12 50 79 09.

Met dit project willen wij de toekomstige generatie werknemers de weg wijzen naar de ideale stage of de baan die perfect aansluit bij hun ambities

 

- Advertentie -