EMST/LEIPZIG – Het Duitse tijdschrift Caravaning heeft Camping de Wildhoeve uit Emst uitgeroepen tot één van de tien beste campings van Nederland. De trotste eigenaren René en Bart Zweers namen deze prestigieuze prijs in ontvangst. Vader en zoon deden dat afgelopen donderdagmiddag tijdens de International Business Lounge die plaatsvond in het beursgebouw in de Duitse stad Leipzig. En daar houdt het qua prijzennieuws niet op. In deze zelfde week werd de Emster camping ook nog door de Europese campingorganisatie F.I.C.C. bekroond tot één van de beste 100 (!) in heel Europa.

Het Duitse tijdschrift Caravaning is één van de belangrijkste Europese uitgaves over kamperen. Het blad dat sinds 1959 bestaat, informeert haar lezers optimaal over de laatste ontwikkelingen over technologische aspecten van caravans, onderhoud daarvan en natuurlijk de kampeervakanties. Sinds dit jaar is er door hen een award in het leven geroepen. Het tijdschrift zoekt daarvoor naar de beste campings van Europa. De jury was vol lof over de Veluwse camping. De Wildhoeve werd volgens het tijdschrift benoemd tot één van de tien beste campings van dit land.
De ranglijst in Caravaning is gebaseerd op een puntensysteem. Campings die meedoen aan de award, kunnen maximaal 150 punten verzamelen. Voorwaarde voor deelname? De camping moet door de Duitse organisatie ADAC benoemd zijn als Superplatz. Daarbij worden waarderingen van ACSI, Zoover, Camping.info, facebook en google meegenomen in de puntentelling. Uiteindelijk zorgde een zeer hoge totaalscore er voor dat Camping de Wildhoeve één van de tien Nederlandse awards in ontvangst mocht nemen.
Er is deze week overigens nóg een prijs gewonnen door de Wildhoeve. De internationale organisatie FICC (Fédération Internationale de Camping, Caravanning et Autocaravanning S.s.b.l.I.) bekroonde de camping tot één van de 100 beste campings in Europa. Bart Zweers van Camping de Wildhoeve: “Wij zijn daar enorm blij mee. Zo’n prijs is toch fantastisch? Helemaal als je beseft dat er in Europa enorm veel campings actief zijn.”

Over Camping de Wildhoeve
Heb je toevallig al eens met caravan, camper of tent op Camping de Wildhoeve gebivakkeerd? Dan weet jij het natuurlijk allang: de begrippen rust en gemoedelijkheid worden daar perfect gecombineerd met een excellente service. Dat vinden overigens niet alleen de gasten. Ook de ANWB (de Wildhoeve is ook dit jaar weer uitgeroepen tot één van de weinige Top Campings van Nederland) en de Duitse organisatie ADAC (Superplatz 2018) zijn zeer enthousiast over deze Veluwse camping. En sinds kort is de award van het tijdschrift Caravaning daar dus bij gekomen.
Een reden waarom de Wildhoeve dergelijke hoge waarderingen blijft krijgen? Los van de ruime kampeerplaatsen met alle luxe (eigen watertap en afvoer, elektra- en CAI-aansluiting) op deze prachtige locatie, worden er steeds weer nieuwe initiatieven ontplooid voor gasten. Zo organiseert men Wild(e) Fietstochten, prachtige wandelingen en interessante burltochten zodat gasten de veelzijdige Veluwe kunnen verkennen. Camping de Wildhoeve besteedt ook veel aandacht aan kinderactiviteiten. De speurtocht ‘Ontdek de Kleine Wonderen’ is bijvoorbeeld gehonoreerd met de ANWB/KCK Innovatie Award. Naast diverse kinderspeeltuinen heeft de Wildhoeve een binnenbad én een buitenbad.

- Advertentie -