Of het nu gaat om grote evenementen of om heuglijke bijeenkomsten op kleinere schaal: Ten Kate flowers & decorations in Deventer maakt het áf op elk feestje. Onderscheidend in kwaliteit, diversiteit en service.

Vanuit een indrukwekkende bloemenwinkel van 600 vierkante meter op de Worp en het verhuurbedrijf dat is gevestigd aan de Steenenkamer worden evenementen aangekleed, in de breedste zin van het woord. “Het kan gaan om planten, bloemen of meubilair en accessoires of om een totaalconcept. Wij brengen het bij de klant, zetten het neer en halen het ook weer op. Daar heeft de klant geen omkijken naar”, verklaart Joachime Hutten, die samen met haar broer Bastiaan en schoonzus Barbara in het familiebedrijf werkt.

De referenties liegen er niet om. Ten Kate flowers & decorations is al jaren de vaste partner van evenementen als de Internationale Menwedstrijden Beekbergen, de TEFAF (kunstbeurs in Maastricht), het tennistoernooi in Rosmalen en PAN Amsterdam. Daarnaast worden ook bruiloften, verjaardagsfeesten, bedrijfsopeningen of -jubilea en dergelijke vakkundig en met passie opgefleurd door de achttien medewerkers van het bedrijf. “Eigenlijk alle evenementen die minimaal 10 minuten en maximaal twee weken duren en alles daar tussenin. En dat voor elke portemonnee.”

De diversiteit in planten en producten is groot en qua stijl heeft Ten Kate flowers & decorations wel iets voor eenieders interieur. “We gaan twee keer per jaar naar Parijs om nieuwe woonaccessoires in te kopen, interessante partners aan ons te binden en de krenten uit de pap te halen”, zegt Hutten. “En dat zie je terug in onze winkel – het best bewaarde geheim van het Oosten – waar diverse stijlen en trends worden gecombineerd om de klant een goed beeld te geven. We adviseren graag over diens eigen interieur, restyling van woonaccessoires door een kleine verandering of een totale metamorfose. Je leeft per slot van rekening in je huis en dat mag best mooi zijn.”

Voor vaste klanten kan Ten Kate flowers & decorations ook tenten en catering regelen. “Onze kracht ligt in het totaalconcept, waarbij alle elementen op elkaar zijn afgestemd. Voordeel voor de klant is dat alles in één hand is en wij in feite op de stoel van organisator zitten”, zegt Hutten, die inspiratie put uit de natuur. “Wij maken het echt af op een feestje. Een kale tent is in een paar uur onherkenbaar met al die kleurrijke bloemen. Dat is zo dankbaar werk.”

Ten Kate flowers & decorations
Twelloseweg 8
7419 BJ Deventer
0570-612273
info@tenkate-deventer.nl
www.tenkate-deventer.nl

- Advertentie -