Wie is uw favoriete zakenpartner?

Beste relatie,

Wie is uw favoriete zakenpartner?

Welke businesspartner van u verdient het om kandidaat te zijn voor de Sterkste Schakel Trofee 2019? Wilt u zo goed zijn om daar uw gedachten over te laten gaan? U kunt via https://driestedenbusiness.nl/de-sterkste-schakel/kandidaat-aanmelden/ uw kandidaat of kandidaten direct aanmelden. Uiteraard is uw medewerking geheel vrijblijvend.

Na het grote succes van de vierde editie, is Driesteden BUSINESS gestart met de organisatie van de vijfde aflevering van ‘De Sterkste Schakel’. De jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte.

De Sterkste Schakel spoort – onder meer met uw hulp – in de regio bedrijven op die service en klantvriendelijkheid als vanzelfsprekend beschouwen. De uiteindelijke winnaar ontvangt de Sterkste Schakel Trofee 2019. In het voorjaar van 2019 vindt de uitreiking plaats tijdens de grote Finaleavond. Een netwerkevenement van formaat dat publicitair volop in de schijnwerpers komt te staan.

De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten worden namelijk genomineerd door andere bedrijven. Als gewaardeerde relatie van Driesteden BUSINESS nodig ik u van harte uit om uw beste businesspartner(s) te nomineren voor deze trofee.

Zoals gezegd is uw medewerking geheel vrijblijvend. Het kost u hooguit drie minuten om uw favoriete zakenrelatie(s) aan te melden. Ook voor uw kandidaat of kandidaten zijn er geen kosten verbonden aan de deelname aan de verkiezing. De onafhankelijke juryleden beoordelen alle kandidaten nauwgezet. Hun oordeel leidt tot de selectie van de finalisten en uiteindelijk tot de benoeming van de winnaar van de Sterkste Schakel Trofee 2019.

Wij bedanken u alvast zeer voor uw medewerking.

Bijlage: video Sterkste Schakel 2018

https://driestedenbusiness.nl/nieuws/de-sterkste-schakel-2018/

Met vriendelijke groet verblijf ik,

Pieter van de Mosselaar

 

 

 

- Advertentie -