ERKENNING DOOR EIGEN ZAKELIJKE RELATIES

Werkkracht10 uit Apeldoorn is trots op de nominatie voor de Sterkste Schakel Verkiezing, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS.

De Sterkste Schakel verkiezing, bedoeld voor ondernemingen in de regio Stedendriehoek en  Noord-Veluwe, wordt in 2019 alweer voor de vierde keer gehouden en heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Werkkracht10 is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. Het is een teken van erkenning voor de aanpak waarbij klantorganisatie én de medewerkers van de organisatie centraal staan.

Werkkracht10 helpt organisaties met De Werkkracht10 Werknemersreis methode op krachtige en nuchtere wijze optimale werknemerstevredenheid te realiseren. Het resultaat? Meer werkplezier en meer rendement.

De klantbelofte van Werkkracht10: Wij geloven dat bevlogen medewerkers de belangrijkste factor voor succes zijn. Met onze bewezen Werknemersreis methode zorgen we ervoor dat organisaties en werknemers gelukkig blijven samenwerken. Dat garanderen we!

De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. De finale is op 26 maart 2019.

Meer informatie over Werkkracht10 vindt u op de website https://www.werkkracht10.nl/

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website https://driestedenbusiness.nl/de-sterkste-schakel/

- Advertentie -