Yalisa’s Bruidsmode

Dit jaar bestaat Yalisa’s Bruidsmode in Apeldoorn vijf jaar en werd het assortiment uitgebreid met het maatpakkenlabel Dare (to be different) voor heren. Voortaan kunnen dus niet alleen bruid en bruidskindjes terecht, maar ook de bruidegom. “Met maatwerk trekken we een veel breder publiek dan met alleen confectie. Daarnaast willen we met die pakkenlijn op termijn ook de businesswereld veroveren en ondernemers gaan kleden.”

Naast lekker anders zijn, vindt eigenaresse Susanne Koopman het vooral belangrijk dat gasten zich thuis voelen in haar winkel. “Daarom kunnen ze hier zelf door de winkel lopen en zelf jurken uitkiezen. Persoonlijk contact staat bovenaan. Dat begint al met een uitgebreide mail met tips en weetjes voor iemand komt passen”, zegt ze. “Na een aantal maanden weet ik nog steeds wie je bent en het verhaal erachter ook. En via social media heb ik nog steeds contact met bruiden van de afgelopen vijf jaar”, verklaart een trotse Koopman. Haar klanten beamen dit volmondig, gezien de recensies bij Top Trouwbedrijven (9,4 gemiddeld) en op The Perfect Wedding.nl zelfs een 9,5 gemiddeld.

Nu de nieuwe herenlijn een feit is, heeft Yalisa’s Bruidsmode meteen een passende aanbieding voor bruidsparen. “Als dame en heer bij ons hun kleding aanschaffen, komen wij hen aankleden op de dag zelf, mits de datum uitkomt – voor 20-02-20 verwachten we bijvoorbeeld topdrukte – en de bruiloft niet aan de andere kant van het land plaatsvindt”, zegt Koopman. “Mensen beginnen bij ons en we nemen pas afscheid als de bruiloft achter de rug is. En dan eigenlijk nog niet, want mensen komen vaak terug om de kleding te laten stomen, daar geven we ook korting op, en om de foto’s te laten zien.”

Verder onderscheidt Yalisa’s Bruidsmode zich op prijs (geen jurk is duurder dan 2.000 euro) en met een ruime collectie voor grotere maten: voor elke maat hangen er diverse jurken in de winkel. Na vijf jaar de winkel alleen gerund te hebben, gaat Koopman nu verder met haar aanstaande echtgenoot, met wie ze zich gaat richten op de businesswereld. “In dat segment willen we de komende tijd gaan groeien en zo de maatpakkenlijn uitbreiden.” Zelf geniet ze mee met alle bruiden. “Je probeert ervoor te zorgen dat de bruid zichzelf kan zijn op de bruiloft door de juiste jurk aan te dragen. Zo maak ik een beetje deel uit van de mooiste dag van hun leven.”

Yalisa’s Bruidsmode
Zwolseweg 202
7315 GP Apeldoorn
06-23992249
info@yalisasbruidsmode.nl
www.yalisasbruidsmode.nl

 

- Advertentie -