Deskundigen zijn het erover eens dat tijdens een coronapandemie alleen goede ventilatie of luchtfiltering in ruimtes de overdracht van virussen via aerosolen zo laag mogelijk kan houden. Alleen met  voldoende en volledig geopende ramen ontstaat voldoende ventilatie waarmee  de aerosolconcentratie zal verminderen. Deze manier van ventileren kan niet consequent worden uitgevoerd in het komende koude seizoen. Daarom lanceert WOLF, expert op het gebied van een gezond binnenklimaat, de nieuwe WOLF AirPurifier: een ruimtebesparende en direct toepasbare luchtreiniger voor het filteren van aerosolen uit de lucht.

De WOLF AirPurifier is ontworpen voor ruimtevolumes tot 200 m3 per unit en filtert de ruimtelucht met filters (een HEPA-filter H14 en een hybride voorfilter voor fijnstof met actieve koolstof voor geurneutralisatie). Met deze filters wordt de WOLF AirPurifier bijzonder geschikt voor openbare en commerciële gebouwen waarbij onvoldoende geventileerd wordt, zoals bijvoorbeeld in kinderdagverblijven, scholen, kantoren, hotels, restaurants, verpleeghuizen en sportcomplexen.

Zorginstellingen hebben nú een oplossing nodig – WOLF breidt daarom haar productie van luchtreinigers uit

Sportcomplexen staan voor grote uitdagingen. Snelle en efficiënte oplossingen zijn nu nodig om onze sportcomplexen in staat te stellen de komende maanden goed te laten functioneren. “In  een ideale situatie is iedere ruimte voorzien van voldoende verse en gefilterde buitenlucht middels een luchtbehandelingsunit. Helaas zijn er veel situaties waar het niet of niet eenvoudig mogelijk is voorzieningen te creëren om voldoende te ventileren, zodat een gezond en veilig binnenklimaat gewaarborgd kan worden. Voor die situaties zijn luchtreinigers zoals de WOLF AirPurifier dringend nodig als aanvulling op de bestaande ventilatievoorzieningen. “Als binnenklimaatexpert willen wij hier graag ons steentje bijdragen en snelle hulp bieden. Daarom hebben we besloten om onze productiecapaciteit in Duitsland uit te breiden voor de AirPurifier, zodat we zoveel mogelijk gebouwen en afzonderlijke ruimtes kunnen voorzien van een oplossing”, legt Martin Wendels, directeur van WOLF Energiesystemen B.V. uit.

Voor meer informatie over de AirPurifier van WOLF kunt u contact opnemen met:

WOLF Energiesystemen B.V.

Tel. 038-333 68 01

Of kijk voor meer informatie op onze  website:

NL.WOLF.EU/AIRPURIFIER

- Advertentie -