DUNIQUE – ONLINE EN CREATIEF

Oktober vorig jaar nam Patrick Beumer het creatief bureau Dunique over, na er tien jaar werkzaam te zijn geweest. Met zijn team van acht mensen verhuisde hij eerder dit jaar naar Apeldoorn. “We hebben daar veel klanten, net als in de regio en willen hen op die manier nog beter bedienen”, verklaart hij.

Dunique verzorgt voor uiteenlopende mkb-bedrijven een diversiteit aan communicatiemiddelen. Daarbij werkt het bureau nauw samen met de klant. “We helpen bedrijven hun DNA te vertalen in allerlei communicatie-uitingen. Dat betreft online maar ook offline middelen, van websites tot advertenties, magazines of een nieuw logo. Daarbij zorgen we ervoor dat alles eenzelfde look & feel heeft, zoals de klant wil overkomen bij de doelgroep.”

Momenteel bestaat Dunique uit een mix van creatievelingen en webdevelopers. “Zij fungeren als sparringpartner die meedenken met de klant, hem adviseren en ideeën verder ontwikkelen tot producten”, aldus Beumer, die aangeeft dat het directe contact met de klant een van de sterke punten is van Dunique. “Goed luisteren en je kunnen inleven in de vraagstukken van de klant is belangrijk en we zien onszelf graag als verlengstuk van de klant. Die weet zo’n laagdrempelige opstelling ook te waarderen.” Om klanten steeds optimaal te bedienen, werkt Dunique nauw samen met een netwerk van externe partners, zoals tekstschrijvers en fotografen. “In de toekomst wil ik doorgroeien naar een team van twaalf of dertien mensen. Dan hebben we nog meer expertise in huis en kunnen we nog meer projecten tegelijkertijd aan. Daarbij blijft het persoonlijke contact en de sfeer in het team belangrijk. Want als medewerkers goed samenwerken, merken klanten dat ook.”

De markt verandert continu en Dunique speelt met zijn dienstverlening in op allerlei actuele ontwikkelingen. “Er is een nieuwe versie van Magento e-commerce (Magento 2) op de markt gekomen. Nu Magento 1 niet langer ondersteund wordt, helpen wij klanten door het hele land met de overstap. Want ook voor het ontwikkelen en beheren van webshops hebben we expertise in huis”, aldus Beumer. Verder verzorgt Dunique het beheer van social media voor klanten en wordt ingezet op narrowcasting: online content die gepresenteerd wordt op grote schermen in bijvoorbeeld winkels, en die op afstand beheerd kan worden. “Denk aan advertenties, nieuwsberichten maar ook content van de eigen website of externe platformen. Op deze manier kunnen klanten op elk gewenst moment content tonen die precies aansluit bij de doelgroep.”

Dunique
Tweelingenlaan 57
7324 BK Apeldoorn
085-1304916
www.dunique.nl

- Advertentie -