Velpa vertegenwoordigt sinds juni het Duitse Inapa I Papier Union in Nederland. De samenwerking resulteert in een van de grootste toeleveranciers voor de grafische- en office-markt met eveneens het grootste totaalaanbod.

Sterk partnerschap
Na uitgebreide voorbereidingen is ‘Het grootste nieuws voor grafisch Nederland’ naar buiten gebracht en het blijkt direct al een perfecte match. Martin Tewes, directeur van Inapa I Papier Union: “Wij waren al actief in Nederland maar we kunnen, dankzij ons uitgebreide assortiment, onze ambitie om in Nederland te groeien nu nog meer gestalte geven.”
Velpa deelt de groei-ambitie en Johannes van Raalte, directeur van Velpa, vult aan: “Door deze samenwerking gaan wij via 1 kanaal het breedste scala aan papier, enveloppen, verpakkingen, signing en supplies aanbieden. Dit alles met onze uitzonderlijke persoonlijke benadering, dat blijft als vanzelfsprekend hoog in Velpa’s vaandel staan.”

Er is weer keuze
Beide partijen bieden gezamenlijk het meest complete en diepe assortiment aan.
Dat alles in combinatie met bestaande flexibele en geoutilleerde logistieke mogelijkheden heeft de gehele branche – naar eigen zeggen – eindelijk weer keuze. Het grootste deel van het assortiment is standaard op voorraad en wordt binnen 24 uur geleverd.

De praktijk
Vanuit Zutphen wordt door Velpa, met een team van vertrouwde adviseurs, het totale assortiment (Velpa en Inapa|Papier Union) aangeboden. Klantcontacten en het relatiebeheer verlopen via Velpa. Daarbij kan ook een beroep gedaan worden op het expertise-centrum van Inapa|Papier Union.

- Advertentie -