In verband met de verbreding van de Hanzeweg in Deventer heeft de gemeente Deventer het pand van Van Veen plaatwerk aangekocht. Het bedrijf blijft in Deventer en verhuist begin augustus naar de Zweedsestraat 19.

Van Veen Plaatwerk trekt in een bestaand pand van een voormalig schadebedrijf. “Een mooie locatie, die nog vrij modern oogt. Qua vloeroppervlak gaan we er iets op vooruit, van 1.100 naar 1.350 vierkante meter”, aldus directeur Gerbert van Veen. Hij grijpt de gelegenheid aan om de logistiek te optimaliseren. “De opstelling van machines wordt efficiënter en de materialen komen dichter bij de machines te staan.”

De verhuizing gaat verder gepaard met een aantal investeringen. “Ik heb een ponsnibbelmachine gekocht, een automatische belader en ontlader voor platen. Dat stelt ons in staat meer onbemand te draaien”, verklaart Van Veen. “En verder komt er een lasersnijmachine bij als we aan de Zweedsestraat alles een beetje op de rit hebben.” Een nieuwe huisstijl zorgt er tot slot voor dat Van Veen Plaatwerk in augustus geheel vernieuwd voor de dag komt.

De verbreding van het Hanzetracé, die naar verwachting eind dit jaar klaar is, is belangrijk voor een goede verkeersdoorstroming, comfort, bereikbaarheid en veiligheid voor fietsers. Tevens moet de aanpassing bijdragen aan de economische groei en (her)ontwikkelingen in Deventer.

- Advertentie -