Van Mossel Kia heeft zich in 2019 ingezet voor de Stichting Service Dogs en een prachtig bedrag gedoneerd. Niet voor niets luidt de slogan: “Van Mossel biedt meer dan u verwacht”. 

Afgelopen jaar heeft Van Mossel Kia zich verbonden aan Stichting Service Dogs. Bij iedere nieuw verkochte auto werd een bedrag gereserveerd voor de stichting. Uiteindelijk heeft Van Mossel Kia een prachtig bedrag van €4.880,- gedoneerd aan Service Dogs. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan en dragen deze stichting een warm hart toe. Wij zijn dan ook bijzonder trots om dit bedrag te mogen schenken en de stichting te helpen haar mooie doelstellingen te behalen. Daarnaast hopen we met dit initiatief ook anderen te inspireren”, aldus Bas Huijzer, Commercieel/Operationeel Directeur.

Mynouk Louwerse, Trainer/Kynologisch Instructeur bij Service Dogs: “Onze stichting zet zich in voor mensen met een motorische beperking door middel van het opleiden en trainen van hulphonden. Dit is een kostbare aangelegenheid en wij zijn dan ook enorm blij met deze donatie.” Met liefde en respect voor mens en dier, streven ze ernaar om elk jaar 10 honden over te dragen. Om donateur te worden kunt u een kijkje nemen op de website van Service Dogs: servicedogs.nl.

 

- Advertentie -