VALANS Accountancy BV uit Bathmen en Mulder Accountancy & Advies uit Raalte gaan fuseren. Eigenaar Walter Mulder brengt per 1 januari zijn praktijk in bij VALANS en is toegetreden tot het directieteam.

Structurele groei:

Volgens de directieleden Hans Kloosterboer en Richard Elshof van VALANS  maken steeds meer klanten gebruik van de diensten die VALANS biedt. Het klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid. “Om de continuïteit te waarborgen, stonden we open voor een samenwerking met een passende partner.  Na een kennismakingsperiode zijn we ervan overtuigd in Walter een gelijkgestemde te hebben gevonden. Iemand die eenzelfde beleving van accountancy heeft en die ook de klantrelatie voorop stelt.”

Accountancy uitdagingen

“Werken binnen VALANS biedt mogelijkheden en voordelen voor de klanten in mijn eigen praktijk.” aldus Walter Mulder.  “Binnen de accountancy zijn de uitdagingen op het gebied van automatisering en de personele bezetting groot. De klant heeft geen behoefte aan boekhouders, maar aan adviseurs. Daar ligt nu al onze meerwaarde en dat willen we vasthouden.”

Met de toetreden door Walter Mulder kan VALANS ook mediation als extra discipline aanbieden.

Vanuit Bathmen bedient VALANS het MKB en de Agro-markt in de regio Salland. Met een team van 18 medewerkers behoort zij daarmee tot een grotere lokale speler.

- Advertentie -