Wellness Center de Bronsbergen, gelegen aan het Bronsbergenmeer in Zutphen, is de perfecte plek voor een heerlijke, ontspannen verwendag. Dit kleinschalige complex biedt tal van sauna- en wellnessfaciliteiten en een gezellig restaurant met lounge dat uitkijkt over de fraaie ruime tuin. Het professionele beauty team zorgt voor heerlijke behandelingen en massages. Ook worden er speciale badkledingdagen georganiseerd. Zo kan iedereen van een dagje wellness genieten!

Faciliteiten
Er zijn acht verschillende sauna’s, zoals de zoutsteen sauna, stoomsauna en houtgestookte stilte sauna. In de whirlpool, het binnen- en buitenzwembad en in de diverse rustruimtes binnen en buiten is er de mogelijkheid om heerlijk te relaxen en dagelijks kan er genoten worden van de hooggeprezen opgietingen.

Culinair genieten
In het restaurant worden heerlijke, culinaire gerechten geserveerd. Gezonde en rijk gevulde maaltijdsalades, heerlijke broodjes, culinaire hoofdgerechten en natuurlijk een gebakje voor bij de koffie of een lekker hapje voor bij de borrel. De koks vinden het iedere dag weer een feestje om iets bijzonders voor de gasten op tafel te zetten.

Beauty zonder wellness
Ook zonder sauna bezoek kan er genoten worden van heerlijke behandelingen. Denk aan gezichts- of lichaamsbehandelingen, een massage of een ontspannende hamam.

Badkledingdagen
Voor liefhebbers van wellness die graag een keer de sauna willen bezoeken, maar liever niet ontkleed willen, worden speciale badkledingdagen georganiseerd. Elke 3e dinsdag van de maand en in de zomervakantie op zondag 4 augustus en zondag 1 september, kunnen bezoekers kennismaken met alle sauna- en wellnessfaciliteiten in badkleding.

Openingstijden en informatie
Wellness Center De Bronsbergen is van maandag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 23:00 uur en op zondag van 10:00 tot 22:00 uur. Op badkledingdagen van 10:00 tot 22:00 uur. Uitgebreide informatie is te vinden op www.debronsbergen.nl.

- Advertentie -