Tijdens het personeelsfeest ter gelegenheid van het 150-jarig bestaan van Vaassen Flexible Packaging ontving algemeen directeur Peter Scheffen begin september het predicaat ‘koninklijk’ en de bijbehorende oorkonde uit handen van burgemeester Hans van der Hoeve van de gemeente Epe.

Vanaf nu is Vaassen Flexible Packaging een koninklijke onderneming en mag het bedrijf het Koninklijk Wapen voeren. Het predicaat ‘koninklijk’ symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de koning tegenover de ontvanger. Het wordt uitgereikt aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen die zeer belangrijk en vooruitstrevend zijn in hun vakgebied. Andere eisen zijn langer dan 100 jaar bestaan en minimaal 100 personeelsleden in dienst hebben.

“Vaassen Flexible Packaging is uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende leveranciers op het gebied van afdekkingen en flexibele verpakkingen en Europees marktleider op het gebied van innerliners. Als burgemeester van Epe ben ik daarom vereerd om u het predicaat ‘koninklijk’ te mogen overhandigen”, aldus burgemeester Van der Hoeve. Hij had vooral waardering voor het feit dat het bedrijf ondanks een enorme groei, zo gewoon is gebleven. Het familiaire en informele karakter blijft overeind en Vaassen Flexible Packaging is betrokken bij de samenleving.

Foto: Arjen Gerritsma

- Advertentie -