Beste relatie,

Mobiliteit evenement 2018

Dit evenement behoort tot de meest aansprekende activiteiten van Driesteden BUSINESS. U krijgt de gelegenheid om samen met collega-ondernemers verschillende auto’s en bedrijfswagens en motoren te testen. Na afloop van de testritten kunt u deelnemen aan een smakelijk netwerkdiner en nog eens napraten over de testresultaten. Diverse dealers uit de regio verlenen hun medewerking aan dit evenement.

Het karakteristieke Sandton IJsselhotel in Deventer vormt de uitvalsbasis van het mobiliteit evenement. Hier vindt ook het afsluitende diner plaats. Het zakenmagazine Driesteden BUSINESS doet uitgebreid verslag van dit evenement in editie 3 2018.

Ontvangst: 14.45 uur

Afloop: 21.00 uur

Gratis deelname is mogelijk.

Indien u Member bent (Special Member of Premium Member) kunt u zich aanmelden en heeft u voorrang op personen die geen Member zijn.

U kunt zich aanmelden door in te loggen op de site!

U kunt inloggen door bovenin op de rode balk inloggen aan te klikken! Uw gebruikersnaam en wachtwoord heeft u nodig. Als u dan bij agenda onderaan reserveren invult dan kunt u zich aanmelden. Gegevens worden op dat moment al voor u ingevuld en u hoeft alleen de reservering te activeren.

Indien u zich nog niet als gebruiker heeft aangemeld dan kun u de reservering invullen en dan kunt u zich uiteraard ook aanmelden houdt u er rekening mee dat Special of Premium Member voorrang hebben op de genen die zich aanmelden en dit niet zijn!

https://driestedenbusiness.nl/evenementen/mobiliteit-evenement-2018/

Voor dit evenement kunnen slechts 120 personen zich aanmelden.

Met vriendelijke groet verblijf ik,

Pieter van de Mosselaar

 

- Advertentie -