Edwin Lugt (voorzitter GA Eagles) en Fabian Dolman (directeur Thermen Bussloo) brengen een toast uit op de samenwerking.

“Een regionale partner met landelijke allure.” Go Ahead Eagles is zeer verheugd met Thermen Bussloo als nieuwe hoofdsponsor. Met ingang van het seizoen 2017/2018 prijkt de naam van het bedrijf op de hummel-wedstrijdshirts van het eerste elftal. Go Ahead Eagles en Thermen Bussloo zijn een overeenkomst voor één jaar met een optie op nog twee seizoenen overeengekomen.

“We zijn blij dat we met Thermen Bussloo een regionale partner met landelijke allure als hoofdsponsor mogen verwelkomen”, zegt Adrie Proper namens de commerciële afdeling van Go Ahead Eagles. “Twee zeer ambitieuze partijen slaan de handen ineen. Het feit dat Thermen Bussloo stevig aan de weg timmert, blijkt uit de recente opening van Thermen Soesterberg en volgend jaar de komst van Thermen Berendonck in Wijchen.”

Joop Boeyen, verantwoordelijk voor Commerciële Zaken in de Raad van Commissarissen van Go Ahead Eagles, ziet nog een overeenkomst tussen Go Ahead Eagles en zijn nieuwe hoofdsponsor. “Thermen Bussloo is een familiebedrijf, dat op het gebied van wellness iets heel moois heeft neergezet zónder hulp van investeerders van buitenaf. Dat is ontzettend knap en bovendien uitzonderlijk binnen de branche. In dat opzicht zie ik een duidelijke parallel tussen Thermen Bussloo en Go Ahead Eagles. Ook bij Go Ahead Eagles doen we dankzij een gedegen financieel beleid qua bedrijfsvoering namelijk alles op eigen kracht.”

‘Kijken uit naar mooie samenwerking’
Fabian Dolman (directeur Thermen Bussloo): “Ons familiebedrijf groeit enorm. Met de recente overname van Thermen Soesterberg en de start van de bouw van Thermen Berendonck aan het eind van het jaar, zochten we naar een nieuwe manier onze naamsbekendheid te vergroten en te verstevigen. Met de sponsoring van Go Ahead Eagles denken wij een prachtige manier te hebben gevonden om zowel regionaal als landelijk bekendheid te creëren.”

Hotel Thermen Bussloo heeft ook een zakelijke tak van sport. “Zo beschikken we over zeven moderne vergaderzalen, hebben we een restaurant dat bekroond is met een Michelin Bib Gourmand en hebben we een centrum voor persoonlijke groei, waarbij we verschillende programma’s bieden die ‘Life Changing’ zijn. ‘Grip op je Gezondheid’ en ‘Regie over je Leven’ zijn voorbeelden van programma’s die je echt weer andere inzichten geeft over jezelf en levensveranderend kunnen zijn. Wij hopen met deze samenwerking dat we ook deze andere kant van ons bedrijf kunnen laten zien aan bewoners en ondernemers uit de regio. Daarnaast zijn we voetballiefhebber in hart en nieren. Go Ahead Eagles is een mooie club met een fantastische sfeer in het stadion en een mooie businessclub. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Bron: www.ga-eagles.nl

- Advertentie -