Bij de uitverkiezing van Beste Uitje 2017 heeft het Nederlands publiek Thermen Bussloo uitgeroepen tot populairste uitje in de categorie Wellness. Andere landelijke winnaars waren de Efteling en Burgers Zoo.

De beste uitjes van Nederland zijn verdeeld over acht categorieën: Attractieparken, Dierentuinen, Speeltuinen In- en Outdoor, Musea en Cultuur, Wellness, Bioscopen, Indoor zwembaden, Sportief en Actief . Naast landelijke winnaars is er ook in iedere provincie een winnaar. De Stedendriehoek telde drie provinciale winnaars, te weten Cinemajestic (Zutphen), BAS Ballonvaarten (Laren) en Apenheul (Apeldoorn).

De winnaar per provincie, per categorie is het uitje dat binnen de top 5 op basis van het aantal stemmen is geëindigd en vervolgens van deze top 5 de hoogste rapportcijfers heeft ontvangen. Uit alle provinciewinnaars binnen een categorie wordt op dezelfde manier de landelijke winnaars met de hoogste waarderingscijfers gekozen. Daarnaast is er in iedere categorie een landelijke winnaar met de meeste stemmen (populairste uitje).

- Advertentie -