Kringloopcentrum Stilema in Vaassen heeft het Keurmerk Kringloopbedrijven behaald. Adjunct-directeur Huub Vervoorn en wethouder Erik Visser maakten het nieuws bekend bij de opening van de koffiecaravan van Stilema.

De keurmeesters zijn lovend over de prestaties van Stilema en kenden het keurmerk zonder voorbehoud toe. Het Keurmerk Kringloopbedrijven toont aan dat op een professionele, veilige en verantwoorde manier met mensen en materialen om wordt gegaan. Slechts 23 kringloopbedrijven in Nederland hebben het keurmerk. Adjunct-directeur Huub Vervoorn van Circulus-Berkel: “We zijn bijzonder trots op het behalen van het keurmerk, hiermee behoort Stilema tot de top van Nederland!” Het keurmerk is ontwikkeld door de branchevereniging Kringloopbedrijven.

Wethouder Erik Visser opende samen met medewerkster Marlis Tärre de nieuwste aanwinst van Stilema: de vrolijke koffiecaravan: een omgebouwde caravan met een complete lunchroominventaris. Medewerkers hebben hier maandenlang met veel enthousiasme aan gewerkt. “Het is een prachtige foodtruck geworden, een echte ontmoetingsplek”, aldus Visser. “Met Epe Scoort bieden we mensen met diverse achtergronden een volwaardige werkplek aan. Stilema scoort ook met zulke mooie initiatieven.”

- Advertentie -