Adatum ICT & Telecom is dé partner op het gebied van ICT- en telefonievraagstukken. Met het eigen unieke Voice over IP platform, de IP Businessmanager®, is het een toonaangevende speler op de nationale en internationale markt.

Volgens John Peter Murray, Sales Manager bij Adatum ICT & Telecom doen succesvolle mensen zaken met succesvolle bedrijven. “Het is dan ook belangrijk, én daarnaast ook een uitdaging, om altijd vóórop te blijven lopen in deze dynamische markt. Voor onze klanten ontwikkelen wij nieuwe features die we daarna ook beschikbaar kunnen stellen aan onze andere klanten. Wij vragen ons af welke van de technologieën werken voor onze klanten en leveren daardoor altijd maatwerkoplossingen. Adatum ICT & Telecom onderscheidt zich doordat wij niet denken vanuit het product, maar vanuit de behoefte van onze klanten.”, aldus John Peter.

VoIP Specialist
Adatum ICT & Telecom heeft niet alleen 25 jaar ervaring op het gebied van ICT en Telecom maar is ook al 15 jaar specialist op het gebied van VoIP telefonie, oftewel bellen over het internet. “Voice over IP, korts gezegd VoIP, is voor elke organisatie interessant, zowel kostentechnisch als functioneel.” vervolgt John Peter. “Het voordeel van ons eigen VoIP telefoniesysteem, de IP Businessmanager®, is dat organisaties profiteren van nóg lagere kosten ten opzichte van andere VoIP systemen en zijn extra functionaliteiten standaard inbegrepen.”

Trots
Het succes van de Adatum ICT & Telecom is ook in de telecomwereld niet onopgemerkt gebleven. Adatum ICT & Telecom is tijdens de Telecom Inspirience Awards 2018 uitgeroepen tot winnaar in de categorie Best Cloud Communications Project en mocht tevens de Specialized Partner Award in ontvangst nemen. De jury schrijft: Adatum ICT & Telecom kiest niet altijd voor de gemakkelijkste weg, maar de weg die voor de klant het beste is.

“Dit zijn mooie woorden natuurlijk, maar uiteindelijk vinden we ons werk gewoon heel leuk. De uitdaging is om oplossingen te vinden die andere partijen niet vinden.”, zegt John Peter. Hij is trots als zijn organisatie nét dat stapje extra kan doen voor de klant. “Dat we klanten laten zien dat ze aanzienlijk kunnen besparen op hun maandelijkse kosten en dat ze bij ons geen onnodige investeringen in nieuwe hardware hoeven te doen, is voor ons de kers op de taart”.

- Advertentie -