De organisatie heeft Özcan Akyol (EUS) bereid  gevonden het programma af te sluiten.

Özcan Akyol (Eus) begon met schrijven en het bestuderen van literatuur toen hij in de jeugdgevangenis zat. In 2012 maakte hij zijn literaire debuut met de semi-autobiografische roman Eus. De schrijver en columnist heeft een uitgesproken mening en houdt mede daardoor zeer interessante lezingen over maatschappelijke en politieke onderwerpen.

In 2012 debuteerde hij met de semi-autobiografische roman Eus. Het boek werd direct opgepikt en genereerde veel aandacht in de media. In 2014 publiceerde hij de bundel Hé scheids, jij hebt thuis zeker niks te vertellen?. Hierin schrijft hij over de ruige omgangsvormen op en rond het voetbalveld.

Daarnaast is hij actief als columnist en publiceerde hij in tijdschriften als Nieuwe Revu, Hard Gras, Playboy, 90 Minutes en De Volkskrant. Ook treedt hij op als columnist voor het radioprogramma Spijkers met koppen. Hij is regelmatig te gast in de wereld draait door en presenteert het programma Sterren op het doek.

Akyol is wars van politieke correctheid en hij is zeer direct. Daarnaast wordt hij geroemd om zijn humor, kennis en directheid. Als geen ander is hij in staat om een discussie op gang te krijgen.

Inschrijven is nog mogelijk op www.eegathemadag.nl

.

- Advertentie -