Inbound marketingbureau Bright heeft een nieuw onderkomen gevonden in het centrum van Apeldoorn. Aan de Vosselmanstraat 300 is er nu volop de ruimte om personeel en klanten een fijne plek te bieden.

Bureau Bright creëert interactie tussen merken en mensen. Ze doen dat door samen met opdrachtgevers iedere klant een relevante boodschap, via het juiste kanaal, op het ultieme moment te geven. het belangrijkste doel van het bedrijf is om organisaties te helpen groeien.

Het bureau is in korte tijd uit haar jasje gegroeid. In twee jaar tijd groeide het van vier naar zestien professionals. Het karakteristieke pand aan de Canadalaan 4 is daardoor te klein geworden. Tijdens de zoektocht naar geschikte ruimte kwam de Vosselmanstraat 300 in beeld, pal tegenover museum CODA. Inmiddels is het interieur compleet vernieuwd en is een ruimte ontstaan die warmte uitstraalt en inspireert. De thema’s die de interieurarchitect bedacht zijn typisch Apeldoorns. Zo is er een Monkey room, een Royal room en een Green room.

- Advertentie -