ZUTPHEN – VNO-NCW en Stedendriehoek Innoveert organiseren een rondetafelbijeenkomst voor industrieel ondernemers die rondlopen met plannen om hun bedrijf te verbouwen.

Wie in zijn maakbedrijf iets wil veranderen of het nu gaat om letterlijk verbouwen, financiering, marketing of een nieuw product, loopt tegen veel vragen aan. Vragen die vaak prima door collega-ondernemers in de regio van een passend antwoord voorzien kunnen worden.

Daarom organiseren VNO-NCW en Stedendriehoek Innoveert op 30 september een rondetafelbijeenkomst, waarin technische dienstverleners en andere collega-bedrijven laten zien wat ze voor maakbedrijven kunnen betekenen als die hun ‘tent’ willen verbouwen In totaal zijn er zestien tafels waaraan ondernemers over acht thema’s (twee tafels per thema) met elkaar in gesprek gaan. De thema’s zijn: design, financiering, pand, MVO, productie, marketing, logistiek en HR.

De bijeenkomst op dinsdag 30 september is van 16.00 tot 20.00 uur in het Cleantech Center in Zutphen. Aanmelden kan via: http://www.stedendriehoekinnoveert.nl/aanmelden/25/je-tent-verbouwen

- Advertentie -