RAZ-rally 2015 voor klassiekers, cabrio’s en bijzondere auto’s
Kilometers maken voor de Kinderafdeling van Gelre Ziekenhuis

Op zaterdag 30 mei a.s. organiseert Rotary Apeldoorn Zuid (RAZ) voor de 2e keer de RAZ-rally. Deelnemers rijden geld bijeen voor een goed doel: de Kinderafdeling van Gelre Ziekenhuis, locatie Apeldoorn. Voor minder dan een euro per kilometer wacht hen een compleet verzorgde toer tocht door het prachtige Gelderse landschap.

De rally van ca. 250 kilometer voert over mooie en rustige wegen door Midden- en Oost-Gelderland, is eenvoudig van opzet en wordt verreden volgens het Bolletje/Pijltje-principe. Rally-ervaring is niet nodig. Inschrijving staat open voor klassieke en bijzondere auto’s, cabrio’s en moderne sportwagens, ongeacht het bouwjaar. De rally biedt plaats aan in totaal 35 equipes (chauffeur en navigator).

Inschrijfgeld/sponsoring

Het inschrijfgeld bedraagt  € 195,- per equipe van 2 personen. Dit is inclusief ontvangst met koffie/thee, luxe lunch, afsluitende BBQ, het rallyboek en een rallyschild voor op de auto.

U kunt ook uw bedrijfsnaam verbinden aan de rally. Voor € 500,- krijgt u, naast een startbewijs voor één (1) equipe, voor uw bedrijf reclame-uitingen in het rallyboek en op de website van Rotaryclub Apeldoorn-Zuid.

Project Kinderafdeling

De rally wordt georganiseerd in het kader van een driejarig project voor de Kinderafdeling van het Gelre Ziekenhuis, locatie Apeldoorn. Dit project maakt de aanschaf mogelijk van bijzondere, buiten het ziekenhuisbudget vallende, hulpmiddelen. Dit jaar levert Rotary Apeldoorn Zuid een substantiële bijdrage voor de aanschaf van een iSimulatie-systeem. iSimulatie maakt, via verbonden iPads in combinatie met een simulatiepop, hoogwaardig onderwijs mogelijk aan diverse medische professionals. Met iSimulatie kunnen uiteenlopende situaties worden nagebootst, bijvoorbeeld de opvang van pasgeborenen en ernstig zieke kinderen.

Dagprogramma

Deelnemers verzamelen rond 09.30 uur bij het A-Ford Museum in Beekbergen, Tullekensmolenweg 39, 7361 EN Beekbergen. Onderweg wordt gestopt voor een lunch op een bijzondere locatie. Na afloop sluiten deelnemers de dag af met een barbecue bij het A-Ford Museum.

Meedoen?
Inschrijven voor dit bijzondere event is nog mogelijk tot 15 mei a.s.
Er zijn nog plaatsen beschikbaar.

Kijk op www.rotaryapeldoornzuid.nl voor meer informatie, het inschrijfformulier en de voorwaarden.

Namens de Rallycommissie, graag tot ziens op 30 mei a.s.

 

 

 

- Advertentie -