Gisteravond vonden in Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen de pitches plaats van de genomineerden voor de Sterkste Schakel Trofee 2019. Voor deze lustrumeditie traden 25 bedrijven aan voor een eerste presentatie. “Om appels met appels te kunnen vergelijken, werken we met sectorjury’s. Die hebben gisteravond in drietallen hun eerste beoordeling besproken en brengen die volgende week in het plenaire juryoverleg”, aldus jurylid André Biester, die tevens optreedt als adviseur van de jury. De verkiezing wordt georganiseerd door Driesteden Business.

De variatie tussen de genomineerden is groot: van zzp’er tot bedrijven met een paar honderd medewerkers. “We hadden als jury al een eerste indruk gekregen op basis van de vragenlijsten die alle genomineerden ingevuld hebben. Daarin mochten ze zichzelf punten toekennen op een aantal criteria rond klantgerichtheid. Er zitten hele mooie bedrijven bij”, aldus Biester. Volgende week dinsdag 12 maart komt de jury bijeen om de pitches te bespreken en te bepalen welke bedrijven doorgaan naar de laatste ronde. “Daarvoor kijken we onder meer naar de waardepropositie voor de klant, de plannen voor de toekomst, het verdienmodel en de positie in de markt.”

Weer twee weken later vindt de feestelijke Finaleavond plaats, wederom in Hotel Landgoed Ehzerwold in Almen. De presentatie is in handen van ondernemer Cor Spronk en de jury zal dan de sectorwinnaars bekendmaken en de winnaar van de Sterkste Schakel Trofee 2019 aanwijzen. Die mag zich dan het komend jaar het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte noemen. De avond begint om 19.30 uur en eindigt rond 22.00 uur met een netwerkborrel. Wilt u bij de avond aanwezig zijn? Meld u dan aan via de site van Driesteden Business.

- Advertentie -
DELEN
Vorig artikelNee tegen hogere BTW
Volgend artikelBlauw