Vanaf nu kunnen merchants via PAY. Trustly aanbieden en eenvoudig miljoenen consumenten in Europa bereiken. Het Zweedse Trustly is in 2008 opgericht en uitgegroeid tot de online betaalmethode voor bankoverschrijvingen in Europa. Meer dan 3.300 banken in 29 Europese landen ondersteunen deze online betaaldienst.

Trustly: een snelle, simpele en veilige betaalmethode voor consumenten
Trustly is een erkende en geautoriseerde betaaldienst die onder toezicht staat van de Zweedse financiële toezichthoudende autoriteit. Wanneer merchants Trustly aanbieden in hun webshop, verrichten klanten veilig en snel bankbetalingen in hun eigen vertrouwde bankomgeving. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is de betaling altijd gegarandeerd. Dit betekent dat merchants geen risico lopen op storneringen en chargebacks.

Merchants voegen via PAY. gemakkelijk Trustly toe aan hun webshop
Via betaalprovider PAY. hebben merchants voor de ontwikkeling van hun Trustly webshop de keuze uit een groot aantal systemen. Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken, biedt PAY. dan ook meerdere plug-ins aan. Enkele voorbeelden hiervan zijn Magento, OpenCart en PrestaShop. Met deze plug-ins koppelt de merchant in een handomdraai Trustly aan zijn webshop.

Over PAY.
PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Door gebruikers volledig te ontzorgen op het gebied van betalingsverkeer creëert PAY. als Payment Service Provider een soepele, snelle en veilige (ver)koopervaring. Online en offline.

- Advertentie -