Garagebedrijf Pals heeft zaterdag 13 oktober een open dag gehouden. Deze is druk bezocht en daardoor zeer geslaagd. Directeuren Bert Pals en Jaap Zitman vertellen: “Het succes van de open dag is te danken aan de vele bezoekers. Hierbij willen we onze klanten en relaties, onze werknemers en alle andere geïnteresseerden die kwamen kijken heel hartelijke bedanken.”

Liefhebbers van techniek konden afgelopen zaterdag hun lol op in en om dit geavanceerde garagebedrijf. Naast het sleutelen aan een vrachtwagen was er veel meer te zien bij Garagebedrijf Pals. Lassen? Nieuwe trucks voorzien van klant accessoires? Zijskirts en rvs kisten op maat maken? Softwarematig vrachtwagens uitlezen? De technische werkzaamheden bij ons bedrijf zijn elke dag weer anders. Onze medewerkers weten dat allang. Het is nu ook mooi om dat aan de vele andere bezoekers te laten zien.

Daarnaast konden er proefritten gemaakt worden in verschillende nieuwe DAF’s op de weg en als klap op de vuurpijl kon er in het zand worden gereden met een TATRA. De TATRA is een voertuig geschikt voor werkzaamheden buiten de gebaande paden.
Garagebedrijf Pals is in vijftig jaar tijd uitgegroeid tot ervaren bedrijfswagenspecialist in de regio. Voor vervoerders is een goede conditie van hun wagenpark een vereiste. Zitman en Pals: “Onze gemotiveerde medewerkers helpen die klanten steeds weer op weg. Het zijn technische specialisten met hart voor de zaak.” Dit alles maakt garagebedrijf Pals uit Vaassen tot een servicegerichte, transparante, goed geoliede organisatie, met zeer korte communicatielijnen.  Het duo tot slot: “Tijdens de open dag hebben wij echt laten zien wat we allemaal kunnen.”
Ben jij ook geïnteresseerd in techniek en wil je meer weten over de werkzaamheden bij Garagebedrijf Pals, maar was je onverhoopt niet in de gelegenheid om bij de open dag aanwezig te zijn? “Kom dan gerust eens op een ander moment een kijkje nemen!”

Over Garagebedrijf Pals
Garagebedrijf Pals begon in 1965 met de handel in gebruikte vrachtwagens en onderdelen. Het bedrijf is in bijna vijftig jaar tijd uitgegroeid tot een breed georiënteerde onderneming en betrouwbare partner van (inter)nationale transportondernemingen en eigen vervoerders. De dienstverlening omvat de verkoop, aankoop, verhuur en leasing van transportmiddelen. Daarnaast verzorgt men (APK)keuringen en reparaties en schadeherstelwerkzaamheden. Die combinatie maakt het Vaassense bedrijf met recht tot ‘partner in mobiliteit’.

- Advertentie -