Het Deventer bedrijf Fleur de Café bestaat 10 jaar en viert dit met een feestelijke Open Dag. Wilt u graag een kijkje nemen bij een koffiebranderij en zien, ruiken en ervaren hoe koffie gebrand wordt of lijkt het u leuk om zelf thee te melangeren? Kom dan zaterdag 6 oktober tussen 11-15 uur naar de Open Dag van Fleur de Café aan de Hamburgweg 10. De dag staat geheel in het teken van koffie en thee en alles wat daar mee te maken heeft.  Eigenaren Marc en Eugenie Steenhuis nodigen u graag uit voor een kop koffie of thee.

Het bedrijf is zaterdag 6 oktober open voor bezoek en er zijn verschillende demonstraties en workshops te volgen. Bezoekers mogen zelf aan de slag met het branden van koffiebonen, samenstellen van thee, het maken van latte art kunstwerkjes, maar ontdekken ook de werking van een espressomachine en hoe je de beste koffie kunt maken. Bovendien is er volop thee en koffie te proeven.

Marc en Eugenie Steenhuis hebben 10 jaar geleden de stap gewaagd om als eerste groothandel losse thee te introduceren in de horeca. Inmiddels is Fleur de Café marktleider op het gebied van losse thee, maar ook koffiebranderij. Het bedrijf is van een tweemanszaak op een zolderkamer in hun woonhuis in Diepenveen uitgegroeid tot een bedrijf met 14 werknemers en een bedrijfspand van meer dan 1000m2 aan de Hamburgweg 10 in Deventer.

https://www.fleurdecafe.nl/open-dag-6-oktober-2018/

- Advertentie -