Een privéchauffeur wordt nogal eens gezien als elitair, maar biedt ondernemers vele voordelen. Dat is de vaste overtuiging van de 23-jarige Rogier Stindt, die drie jaar geleden zijn bedrijf Stindt Chauffeursdiensten startte.

“Ik wist vroeger al dat niets vanzelf zou gaan. Met een aangeboren lichamelijke afwijking heb ik altijd moeten vechten om mijn plek te veroveren, op school en in het werkveld.” Geen reden voor de twintiger om zich uit het veld te laten slaan. Door zijn (medische) achtergrond heeft hij meer dan ooit de drive om te ondernemen en van zijn zwakte zijn kracht te maken. “De beste beslissing die ik had kunnen nemen.” Na zijn opleiding CCV D1 mocht hij zich gecertificeerd directiechauffeur noemen.

Drie jaar later rijdt hij als chauffeur voor overheden, grote bedrijven en particulieren, bijvoorbeeld vervoer naar de luchthaven of als BOB-chauffeur. Alles vanuit één sterk uitgangspunt: hij wil voorzien in de behoefte aan tijdsefficiënt reizen en werken. “Ik ben met mijn bedrijf begonnen omdat ik het idee had dat ik de maatschappij meer kon bieden. Professionaliteit, klantvriendelijkheid en service vind ik erg belangrijk en dit draag ik met veel passie uit binnen mijn bedrijf.”

Je laten vervoeren door een directie-/privéchauffeur biedt ondernemers en ambtenaren diverse voordelen. “Natuurlijk een flinke tijdsbesparing. Als ik een CEO van een groot bedrijf rijdt, kan hij zijn volgende afspraak voorbereiden of de dag afsluiten. Dan is hij daarna ook echt thuis”, zegt Stindt. “En als iemand een dag vol afspraken heeft, is de auto ook een rustpunt. Mijn kwaliteiten, zoals zorgzaam en sociaal zijn, passen goed binnen deze branche. Ik hou van mijn baan en van het persoonlijke contact. Ik vind het belangrijk om het de klant naar de zin te maken.’

Dienstbaar zijn aan de klant noemt Stindt zijn grote kracht. “Ik ben uiteraard altijd stipt op tijd. Als mijn planning het toelaat, ben ik maximaal flexibel en daarnaast doe ik tijdens het wachten met plezier een boodschap voor de klant”, zegt hij. Dat snelle schakelen is mede mogelijk omdat Stindt altijd rijdt in de auto van de klant. “Zo kunnen zij in hun eigen omgeving blijven. Als de klant zich goed voelt, heb ik ook een goede dag.”

 

Checklist voor een ondernemer

Wilt u ook:
1. ontspanning in de auto
2. tijd om te werken onderweg
3. bij thuiskomst tijd voor het gezin
4. een professionele en representatieve
uitstraling
5. een drankje kunnen drinken tijdens
een zakelijke afspraak?

Neem dan gerust contact op met deze jonge zzp’er!

Stindt Chauffeursdiensten
Prins Willem Alexanderlaan 912
7312 GD Apeldoorn
06-13595953

- Advertentie -