Nysingh start 2020 vooruitstrevend met drie nieuwe compagnons: Jeroen Stekelenburg, Martine Kos en Wouter Boonstra.

Arnhem, 18 december 2019

Nysingh zet met het aantrekken van Jeroen Stekelenburg, Martine Kos en Wouter Boonstra als compagnons de groeistrategie verder door.

Jeroen Stekelenburg, 49 jaar en sinds 1996 advocaat, start per 1 januari 2020 bij Nysingh als compagnon binnen de sectie Ondernemingsrecht. Jeroen Stekelenburg heeft gewerkt bij Damsté en JPR en heeft op dit moment zijn eigen advocatenkantoor. Hij heeft ruime ervaring in het ondernemingsrecht en is gespecialiseerd op het gebied van aandeelhoudersgeschillen en overnames. Daarnaast wordt hij met regelmaat benoemd tot curator in grotere faillissementen. Jeroen komt samen met zijn advocaat stagiair Lauret Tielbeke over naar Nysingh.

Ook Martine Kos en Wouter Boonstra, beiden advocaat bij Nysingh, maken per 1 januari 2020 deel uit van de compagnonsgroep.

Martine Kos heeft dit najaar de overstap naar Nysingh gemaakt en is werkzaam binnen de sectie Aansprakelijkheid, Verzekering en Vervoer. Zij is gespecialiseerd op het gebied verzekeringsrecht, waarbij zij zich met name richt op advisering van verzekeraars en bedrijven over polisdekking. Zij zal de verzekeringspraktijk van Nysingh in het nieuwe jaar verder uitbreiden.

Wouter Boonstra is een privaatrechtelijke vastgoedspecialist binnen Nysingh. In zijn praktijk ligt de nadruk op civiel bouwrecht, huurrecht en complexe project- en vastgoedontwikkeling. Hij werkt voornamelijk voor zorginstellingen, overheden en bouwbedrijven.

Gertjan Lubbers, voorzitter van de Raad van Bestuur bij Nysingh: “Een prachtige start van 2020, een jaar waar wij als Raad van Bestuur met veel vertrouwen naar uitkijken. Wij zijn uiteraard zeer content met deze ontwikkelingen. Het is belangrijk voor de invulling van onze groeistrategie dat Nysingh voorziet in de opvolging en uitbreiding van compagnons en dat we enthousiaste en gespecialiseerde mensen hebben die ons helpen onze strategie verder te realiseren.”

Over Nysingh
Nysingh is een full service advocaten-notarissen kantoor en een hoogwaardige juridische dienstverlener voor bedrijven, instellingen en overheden. Vanuit Arnhem, Zwolle, Utrecht en Apeldoorn werken ruim 100 specialisten voor cliënten. Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh hecht samen in marktgroepen. Die intensieve samenwerking stelt ons in staat snel en slagvaardig op te treden. Zo zijn wij partner in business voor al onze cliënten. Met gebundelde kennis en een markt- en branchegerichte focus adviseren wij met name de sectoren Overheid, Zorg, Onderwijs, Handel & Industrie, Insurance en Food & Agri.

www.nysingh.nl

- Advertentie -