Foto: Rob Finster (links) en Arne Heitmeijer

Recentelijk heeft Rob Finster van het Hampshire Hotel – ’t Hof van Gelre in Lochem de algehele leiding overgedragen aan Arne Heitmeijer. Heitmeijer was eerder hotelier en runde een eigen hotel in Lochem en werkte nadien enige tijd als adviseur voor horecagerelateerde bedrijven. Sinds 2011 is hij directielid bij hotel ’t Hof van Gelre.

Rob Finster is de derde generatie Finster in hotel ’t Hof van Gelre, dat zijn grootvader ruim vijftig jaar geleden overnam. Na vijftien jaar het hotel geleid te hebben, kiest Rob nu voor een nieuwe stap: een eigen wijnbedrijf. Hij blijft nog enkele dagen in de week actief als gastheer in hotel ’t Hof van Gelre, een rol die hem na aan het hart ligt.

Desgevraagd laat Arne Heitmeijer weten de komende tijd in te zetten op marktbewerking, met een steeds belangrijkere rol voor social media. “Ik wil mensen om mij heen verzamelen die daar goed in zijn. De mobiele telefoon is een belangrijk communicatiemiddel. Het is mijn uitdaging om de beleving van ons hotel via het beeldscherm bij gasten over te brengen en onze naamsbekendheid te vergroten”, zegt hij. De ondernemer kan in de zalen van hotel ’t Hof van Gelre terecht voor cursussen, trainingen en bijeenkomsten. “En live cooking workshops in onze mooie tuin”, besluit Arne.

- Advertentie -