Monique Linthorst van Linthorst Culinair verzorgt in de ruime regio al 30 jaar lang recepties, diners, buffetten, catering, vergaderingen, congressen, productpresentaties en nog veel meer. Peter Eemsing & Christa Dreef van het snel groeiende Koksland.nl uit Welsum waren al een tijdje op zoek naar een geschikte locatie voor hun kookworkshops.

Na diverse gesprekken kwamen Monique, Christa en Peter erachter dat hun gezamelijke ambities zo goed op elkaar aansloten dat ze een nieuwe samenwerking zijn gestart. Terwijl Christa in het dagelijkse leven, naast koksland, nog haar advocaten praktijk runt, houd Peter zich fulltime bezig met Koksland.nl en deKookworkshop.nl. Monique is en blijft verantwoordelijk voor Linthorst Culinair.

Afgelopen tweede pinksterdag was er de presentatie van deKookworshop.nl  met meer dan 100 gasten. De groene ligging, de grote tuin, het lekkere eten, de wijnproeverij en de fraaie aankleding zorgden voor een sfeer waarbij iedereen zich prettig voelde.

Een locatie mét meerwaarde!

Voor Peter & Christa was het erg belangrijk om een ruimte te hebben waar ze niet alleen binnen maar ook vooral buiten kookworkshops kunnen geven. We hebben geïnvesteerd in grote picknicktafels en aankleding zowel binnen als buiten. De kookworkshops die ze geven zijn voor beginners maar ook voor gevorderden. Van Sous-Vide tot vegetarisch. Ze werken voornamelijk met biologische producten en wijnen. Ook voor het buitenkoken is er een Pizza oven, een Ofyr grill en een grote Kamado bbq aanwezig.

De locatie is nu ook geschikt gemaakt voor private dinings, een leuk feestje, brainstormsessie’s maar ook vergaderingen en lunches kunnen ze nu goed in samenwerking met Linhorst Culinair faciliteren.

Meer informatie? Zie www.dekookworkshop.nl

- Advertentie -