Voor de tweede helft van 2016 heeft Pieter van de Mosselaar de agenda van netwerkevenementen al gereed. Het eerste evenement is gelijk een van de hoogtepunten van het jaar: de Bedrijfswagentestdag!

Linthorst Culinair in Twello is op maandag 26 september de pleisterplaats voor de 2016-editie van de Bedrijfswagentestdag. Samen met collega-ondernemers kunt u vanaf 14.45 uur verschillende bedrijfswagens testen. Zoals altijd verlenen diverse dealers uit de regio hun medewerking aan dit evenement. Met andere woorden, u kunt diverse modellen van uiteenlopende merken van binnen en buiten bekijken. En op de weg grondig het rijcomfort en motorvermogen testen natuurlijk. Compacte types, maar ook modellen uit het middensegment en de echt zware jongens. Dus denkt u na over aanschaf of vervanging van uw huidige bedrijfswagen, dan is dit evenement bij uitstek iets voor u. Tijdens het sturen is er uiteraard ook alle tijd om met collega-ondernemers kennis te maken. En na afloop van alle testritten kunt u deelnemen aan een smakelijk netwerkdiner en uitvoerig uw eigen testresultaten vergelijken met die van uw tafelgenoten. Rond 20.30 uur is er koffie ter afsluiting van dit motorische en culinaire netwerkevenement.

Noteer ook alvast 31 oktober in uw agenda voor een BOB-diner bij Rob’s Gastrobar in Lochem. U bent welkom vanaf 17.30 uur en krijgt rond 18.00 uur een interessante lezing aangeboden. Marieke Blom, econoom bij de ING Bank, geeft haar visie en vooruitblik op de landelijke en regionale economische ontwikkelingen in 2017. Vanaf 19.00 uur kunt met andere deelnemers van gedachten wisselen over de lezing en alle andere zaken die u als ondernemer en mens bezighouden.

- Advertentie -