In de eerste maanden van het nieuwe jaar organiseert Driesteden Business een tweetal netwerkdiners. Zoals u van ons gewend bent is zowel het gezelschap als het culinaire aanbod van hoog niveau.

Dinsdag 24 januari kunt u aanschuiven in Nieuw Roeterts Hof (NRH), gevestigd in een historisch pand op een sfeervolle locatie: het Kerkplein in het mooie, landelijk gelegen dorp Diepenveen, vlakbij Deventer. Bovendien beschikt NRH over een zeer professionele keuken, waar het vaste keukenteam gerechten met zorg bereidt. Genieten dus, terwijl u tegelijkertijd andere ondernemers ontmoet en beter leert kennen. De avond begint om 17.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. Aanmelden kan via evenementen@driestedenbusiness.nl en er is plaats voor maximaal 35 personen

Een maand later vindt op donderdag 23 februari een BOB diner plaats bij Pannenkoekbakkerij Reuvershoeve te Brummen. Dit restaurant ligt aan de N345 vlak bij Zutphen, is goed bereikbaar en beschikt over een groot eigen parkeerterrein. Voorafgaand aan het diner spreekt Roeselien Wekker van Pitch You! over de meerwaarde van etnische diversiteit voor uw business. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom. Het diner start om 19.15 uur en er kunnen maximaal 40 personen deelnemen. Aanmelden kan ook voor deze netwerkbijeenkomst via evenementen@driestedenbusiness.nl.

- Advertentie -