“Ik ben trots op de ontwikkeling die wij de afgelopen dertig jaar hebben doorgemaakt,” vertelt Pieter Mulder, eigenaar van Mulder Systems. Hij begon als de derde generatie van het Apeldoornse familiebedrijf met vijftien medewerkers als hoofdzakelijk elektrotechnisch installateur. “Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een multidisciplinair technisch dienstverlener in de duurzame elektrotechnologie en ICT met ongeveer 75 medewerkers.

Met Mulder Elektro leveren wij voor tal van uiteenlopende bedrijven de elektrotechnische basisinstallatie: bedrijfszeker, betrouwbaar en essentieel voor de continuïteit. Welk bedrijf kan nog toe zonder informatie- en communicatietechnologie zoals computers en telefonie? Mulder Connect, onder leiding van partner Fred Brouwer, ontzorgt met het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van onder andere actieve data-infrastructuren, wifinetwerken, telefonie/voice-oplossingen, computernetwerksystemen en vast/mobiel integraties. Mobiele oplossingen worden steeds meer ingezet bij zakelijke processen. Bij de huidige snelle ontwikkelingen en cloud integratie van deze processen lopen wij voorop bij de begeleiding.”

Mulder Beveiliging helpt met toegangscontrole, inbraak-, camera- en brandmeldsystemen. Het bedrijf bezit alle benodigde certificaten voor de uitvoering van deze werkzaamheden. Onraad op tijd signaleren en veilig werken en wonen staan hierbij centraal.

Verbindende factor
Internet of things is volgens Pieter Mulder de verbindende factor tussen alle disciplines. “Hier gaan de reguliere elektrotechniek, IT, domotica en draadloze mobiele technologie hand in hand de toekomst tegemoet. Dit werkt alleen goed als de onderliggende systemen degelijk zijn aangelegd en ingericht, en de stoorbronnen zijn geëlimineerd.”

“Ons klimaat verandert en ieder bedrijf moet investeren in energiebesparingen die ze zelf binnen vijf jaar kunnen terugverdienen,” vervolgt hij. “Bijvoorbeeld door zelf energie op te wekken met zonnepanelen, gebruik te maken van energiezuinige verlichting en de installatie voor te bereiden op de elektrificering van het wagenpark. Mulder Duurzaam is daarin de aangewezen partij voor de begeleiding.

Korte lijnen
Bereikbaarheid door persoonlijk contact is voor ons nog steeds van groot belang. Ondanks de opkomst van het digitale verkeer, zijn voor onze opdrachtgevers de korte lijnen met onze medewerkers van essentiële waarde. Met vertrouwen zien wij, als bijna 95-jarig familiebedrijf, nieuwe technologieën, de energietransitie, integratie van cloud diensten en het internet of things zich ontwikkelen. Wij ontwikkelen mee.”

Mulder Systems
Tweelingenlaan 129, Apeldoorn
(088) 880 88 88
www.muldersystems.nl

‘Onze groei realiseren wij door recommandatie, daar zijn wij trots op’

- Advertentie -