De directeur van Mulder Connect, Fred Brouwer, vroeg zich al enige jaren af of de sportwereld genoeg uit haar spelers haalde. Door het oprichten van Mulder Connect Sports kan Fred zijn klanten vragen of zij het beste uit hun spelers halen. Dat kan namelijk door middel van data tracking: het meten, vastleggen en analyseren van bewegingen van de sporters.

Bij Mulder Connect Sports vindt u het meest complete analysesysteem voor iedereen die verder wil komen en de top wil halen in de sport. Of het nu gaat om topsport of om een amateurclub: met deze tool worden prestaties tot op detail gemeten, verbeterd en worden doelen bereikt.

Na een aantal jaar kan Fred Brouwer met trots zeggen dat Mulder Connect Sports door onder andere samenwerkingen met de KNVB, Ajax, Feyenoord, PSV, Vitesse en diverse buitenlandse clubs, is uitgegroeid tot een succesvolle formule. Door dit aanhoudende succes aldus Fred, hebben zij het team afgelopen jaar uit kunnen breiden met een nieuw gezicht binnen Mulder Connect; Marjolein Vink. Zij is samen met Fred mede verantwoordelijk voor de klantcontactmomenten en projectleiding bij de Sports en Data-infra projecten.

Zeer nauwkeurige datatracking
Het analysesysteem van Mulder Connect Sports is mede ontwikkeld door input van internationale topcoaches en wetenschappers. Ze meten realtime zowel fysieke als tactische parameters. Positiedata, videobeelden en baldata worden in één systeem gecombineerd zodat u precies kunt zien waar het goed gaat en waar nog verbetering nodig is. De beschikbare data die u meet zijn tot op de centimeter nauwkeurig. Door middel van speciale camera’s, draadloze streaming en touchscreen-technologie kijkt u live mee op uw tablet. U kunt direct analyseren wat er gebeurt en videofeedback geven als dat nodig is.

Veel mogelijkheden
De mogelijkheden van dit analysesysteem zijn eindeloos. Zo kunt u het inzetten bij het verbeteren van fysieke of tactische prestaties. Maar ook bij blessurepreventie, revalidatietraining en bij het analyseren van trainingsmethodes ziet u direct wat er gebeurt en wat de resultaten zijn. Ook kunt u het systeem bijvoorbeeld gebruiken bij het vergroten van de veiligheid in stadions.

Bent u nieuwsgierig geworden wat Fred of Marjolein voor u of voor uw club kan betekenen? Belt u ons dan meteen even via 055 – 303 12 34 en we komen graag bij u langs!

Mulder Connect Sports is een onderdeel van Mulder Systems

- Advertentie -