Vorig jaar juni heeft Flexfactory Match 4U overgenomen. Berendsen bleef aan als directeur. De samenwerking met de andere aandeelhouders bevalt dusdanig goed dat besloten is om als gezamenlijke aandeelhouders/algemeen directeuren verder te gaan. De wijzigingen zijn ingegaan per 01-01-2018. De Flexfactory bestaat naast Match 4U Lochem uit Fides te Doetinchem, Seesing personeel uit Lichtenvoorde en het recent overgenomen Aelbers Flexibele Personeelsdiensten uit Doetinchem.

Focus op samenwerking tussen de bedrijven
“De samenwerking bevalt erg goed. We kunnen optimaal gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Na een half jaar kunnen we al constateren dat er veel synergie voordelen zijn en er is al volop geïnvesteerd in nieuwe systemen zodat we ons optimaal kunnen richten op onze core business”, aldus de directrice van Match 4U. Berendsen blijft directeur van Match 4U. Ze wil zich vooral gaan richten op nog meer samenwerking tussen de merken zonder dat de individuele merken hun unieke eigenheid verliezen. Naast de lokale focus is ook de inzet van kwalitatieve arbeidsmigranten een belangrijk speerpunt voor het komende jaar. Om dit nog meer kracht bij te zetten is inmiddels een recruiter met de Poolse Nationaliteit aangetrokken bij Match 4U.

Lokale werkgever met slagkracht
Clemens van Lent, algemeen directeur Flex Factory, licht de plannen van de uitzendgroep toe. “Dankzij de overnames zijn we een grote werkgever die voor veel werkgelegenheid zorgt in de regio van de Achterhoek. Onze uitzendgroep creëert voor meer dan 3.000 personeelsleden banen. En daar zijn we trots op.”

“Onze uitzendgroep creëert voor meer dan 3.000 personeelsleden banen vanuit de Achterhoek. En daar zijn we trots op!”

Over Flexfactory
Flexfactory B.V. bestaat uit Match 4U uit Lochem, Fides te Doetinchem, Seesing personeel uit Lichtenvoorde en Aelbers Flexibele Personeelsdiensten uit Doetinchem. Voor 2018 heeft de totale uitzendgroep een geprognotiseerde omzetverwachting van ruim 100 miljoen euro. De aandeelhouders zijn Clemens van Lent (algemeen directeur), Stefan Oude Nijhuis (Fides), Michaël Kemka (Aelbers Flexibele Personeelsdiensten) en Monique Berendsen (Match 4U).

- Advertentie -