Mondial Kattenberg Verhuizingen uit Nunspeet mag zich komend jaar Verhuisbedrijf van het Jaar noemen. Tijdens de jaarvergadering van  Mondial Movers, het landelijk netwerk van erkende verhuisbedrijven, kreeg adjunct-directeur Wim Verdouw de wisseltrofee uitgereikt op Slot Loevestein.

Eerder dit jaar was Mondial Kattenberg Verhuizingen al door Transport en Logistiek Nederland uitgeroepen tot winnaar van de TLN Ondernemersprijs in de klasse middelgrote bedrijven. Nog niet eerder won een bedrijf de twee titels in één jaar. Bij het Nunspeetse verhuisbedrijf speelden in beide gevallen de structuur en het beleid van de onderneming een grote rol in de verkiezing. Ook scoorde het bedrijf goed op totale klanttevredenheid en de wijze waarop het managementsysteem wordt begeleid. Dit laatste was een pluim op de hoed van adjunct-directeur Wim Verdouw die hiervoor direct verantwoordelijk is. Algemeen Directeur Gert Kattenberg belichaamt de echte ondernemer die, binnen het familiebedrijf, het klanten en medewerkers naar de zin weet te maken.

Bij de uitreiking waren meer dan 80 genodigden aanwezig. Lauwrens de Jong van Mondial Verhuisbedrijf Henneken, winnaar van titel en wisseltrofee 2016, mocht de wisseltrofee overhandigen. Gert Kattenberg prees in zijn dankwoord zijn medewerkers voor hun inzet en continue streven naar kwaliteit. Hij beloofde hun een leuke verrassing tijdens de volgende personeelsbijeenkomst.

Foto (v.l.n.r.): Lauwrens de Jong, Wim Verdouw en Gert Kattenberg

- Advertentie -