De jongens van KNOX organiseren de eerste Messenger Marketing Meetup van Nederland. Een hele gave manier om kennis te maken met de toekomst van marketing en communicatie! Meer info: https://manychat.com/l4/wijzijnknox

Wij van KNOX denken dat Messenger Marketing wel eens dé vervanger kan worden van e-mailmarketing. Moeilijk te geloven, maar in ons seminar laten we je de voordelen van Messenger Marketing zien.

Dat heeft alles te maken met de insteek van Messenger ten opzichte van het traditionele e-mail verkeer. Bij e-mail wordt er verzonden, met Messenger wordt er gecommuniceerd. Maar communiceren, dat neemt toch enorm veel tijd in beslag, horen we je denken… Klopt, maar daarvoor zijn bots ontwikkeld. Bots die jou als klant in staat stellen om bijvoorbeeld de eerste vragen af te vangen. De grootste bedrijven in de Verenigde Staten vangen nu al 70!! procent van de eerste klantcontacten af met bots. Hoezo neemt communiceren veel tijd in beslag?

Daarnaast kun je klanten met bots sturen in de richting waar je ze wil hebben. Door het stellen van vragen met meerdere antwoordmogelijkheden bijvoorbeeld. Achter ieder afzonderlijk antwoord hang je een tag en voilà, je hebt een perfect gesegmenteerde klantenlijst waarmee je met één druk op de knop berichten kunt sturen naar personen die in product of dienst a, b en/of c zijn geïnteresseerd!

En dat is misschien nog wel de grootste toegevoegde waarde van Messenger. Diverse applicaties stellen je in staat om audiences te maken van personen die hebben gereageerd (Opt-In) op jouw berichten op Messenger. En die audiences zijn vervolgens weer eenvoudig onder te verdelen in categorieën. Retargeten met laserprecisie dus. Zie je de mogelijkheden voor jouw business al voor je?

Kom dan 24 mei naar ons seminar! Daarna ben je gegarandeerd om en ben je de concurrentie als early adopter eindelijk een stap voor!

 

Link: https://manychat.com/l4/wijzijnknox 

- Advertentie -