Het allround MKB-bureau Match 4U uit Lochem is overgenomen door Flex Factory, eigenaar van Fides en Seesing Personeel B.V. Door de overname ontstaat in de Achterhoek en in een deel van Overijssel en Twente één sterke organisatie die alle vormen van flexibele arbeid en bijbehorende diensten aanbiedt.

Flex Factory speelt met deze nieuwe stap in op de continu veranderende verwachtingen van haar klanten op het gebied van (flexibel) personeel. De organisatie heeft na de overname een werkend bestand van in totaal 2.100 flexmedewerkers en een verwachte collectieve omzet van 70 miljoen euro. Match 4U B.V. werd in 2004 opgericht door Monique Berendsen en biedt naast uitzenden, payrolling en werving & selectie ook ondersteuning op HR-vlak. In 2012 en 2014 haar bedrijf verkozen tot het beste MKB uitzendbureau van Nederland en vorig jaar won Berendsen zilver bij de verkiezing ‘Uitzendondernemer van het jaar’.

Na de overname blijft Berendsen operationeel directeur van Match 4U. “De bedoeling is dat alle bedrijven binnen Flex Factory profiteren van elkaars kennis en kunde. Wij werken bijvoorbeeld momenteel nog niet met buitenlandse flexmedewerkers, terwijl Fides daar veel ervaring in heeft. Wij zijn weer ver in het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en delen straks deze kennis met de andere collega’s”, vertelt ze. “Match 4U groeit hard en wij willen onze organisatie verder professionaliseren. Dan is regionale overname een logische stap. Van belang bij de overname is dat we geen concessies hoeven te doen aan onze visie op kwaliteit en herkenbare lokale betrokkenheid richting flexkrachten en klanten.”

- Advertentie -