Actie van Slim Reizen Stedendriehoek: de eerste tien werkgevers die bellen, krijgen een maand lang gratis een high speed e-bike te leen. Op deze manier wil de organisatie bedrijven op ideeën brengen om hun mobiliteit verder te vergroenen.

Mobiliteitsregisseur Oscar Roelofs zet de voordelen van de high speed e-bike even op een rij. “Hij is snel, haalt tot 45 km/uur. Je hebt geen parkeerkosten en geen vertraging door files. Daarnaast resulteert het in fittere medewerkers en een reductie CO2-voetafdruk. En de high speed e-bike is ook geschikt voor langere afstanden. Een stoer, modern én leuk vervoermiddel!” De actie ging eergisteren van start en de tien bikes zijn al bijna vergeven. Volgende maand stappen de eerste bedrijven op de snelle e-bike.

De high speed e-bike is te gebruiken voor bezoek bij een klant of leverancier, en medewerkers kunnen de snelle fiets uittesten voor hun woon-werkverkeer. In ruil voor de gratis proefmaand hoort Slim Reizen Stedendriehoek graag de ervaringen van bedrijven. Geïnteresseerde werkgevers kunnen contact opnemen met Oscar Roelofs via 06-52442112 of oscar.roelofs@slimreizenstedendriehoek.nl

Foto: Dutch ID

- Advertentie -