‘De Sterkste Schakel’ is de jaarlijkse verkiezing van het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Noord-Veluwe, Lochem en Raalte. De Sterkste Schakel is een bijzondere verkiezing. De kandidaten zijn genomineerd door andere bedrijven. Tijdens deze avond, die wederom aan elkaar wordt gepraat door dagvoorzitter Cor Spronk, kunnen de sterkste schakel genomineerden 2020 elkaar leren kennen en zullen ze een pitch houden voor de jury in hun categorie. Als locatie zullen we gebruik maken van Mr. GREEN in Apeldoorn. U bent welkom met twee personen op deze avond.

Wie is Cor Spronk?

Als ondernemer spreek ik regelmatig tijdens evenement of treed ik op als dagvoorzitter. Tijdens mijn bijdrage creëer ik een sfeer waarbij jij als publiek het gevoel krijgt dat ik je persoonlijk in de ogen kijk. Zo weet ik je te boeien, te raken en te inspireren. Mijn troef is mijn warmte en betrokkenheid. Soms zoek ik de grenzen op en neem ik je mee op avontuur. Ik ga daarbij humor en zelfspot niet uit de weg.

Key-note spreker

Als ondernemer heb ik veel mooie dingen gezien, maar ook fouten gemaakt. Daar kan ik veel over vertellen. Ik deel graag mijn ondernemerservaring met je. Wanneer jij na mijn lezing de deur uitloopt en thuis wil nakijken hoe je je zaken geregeld hebt, dan heb ik mijn doel bereikt.

Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter begeleid ik met souplesse het programma. Op het podium ben ik in mijn element en stel vragen die een ander niet durft te stellen. Altijd met respect. Het maakt me blij wanneer een dag goed en ordentelijk verlopen is en het publiek nieuwe kennis en inspiratie mee naar huis neemt.

Waar kom ik mijn bed voor uit?

Ik wil je inspireren, helpen, je hart raken en tot je verstand doordringen. Zodat jij verder komt.

- Advertentie -