Sandton IJsselhotel

In het groene deel van het Worpplantsoen en aan de oevers van de IJssel ligt Het IJsselhotel. Prachtig gesitueerd aan de rand van Deventer en met een fantastisch uitzicht op de skyline van de stad.

Het hotel is vanuit alle windstreken goed bereikbaar met de auto. De A1 ligt op slechts 10 minuten afstand. Parkeren is mogelijk op de gratis parkeergelegenheid rondom het hotel. Vanuit de binnenstad Deventer is de oversteek zo gemaakt met de pont. Heeft u een eigen boot of huurt u een boot in de buurt? Aanleggen voor het hotel is ook een optie. Zowel de aanlegsteiger van de pont als de reguliere aanlegplaatsen liggen naast het hotel.

Centraal gelegen
Deventer ligt vrij centraal wat het restaurant en terras een zeer populaire locatie voor zakelijke afspraken maakt. De centrale ligging is ook ideaal voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten of events. De vergaderzalen met een capaciteit tot 100 personen kennen een goede bezettingsgraad. Ons team adviseert u graag en is uitstekend in staat onze gasten een goede service te bieden. Kom genieten van het geweldige uitzicht!

Restaurant met culinaire ambities
Het hotel beschikt over een sfeervol restaurant waarin chef-kok Bob van Raan en zijn team u graag laten kennismaken met lokale specialiteiten en ingrediënten die in een modern jasje zijn gegoten. Het team werkt hard toe aan een vermelding voor Bib Gourmand in de Michelingids. Dit is het onderscheidingsteken voor ‘een eetgelegenheid die een prima maaltijd serveert onder € 37,-, exclusief dranken’. De vermelding staat garant voor een goede prijs/kwaliteitverhouding. General manager Miranda Bouwmeester: “Het is vanaf € 37,00 mogelijk om in ons restaurant een driegangendiner te gebruiken. Is private dining voor u prettiger? Ook dit is voor ons geen probleem. Dit kunnen wij voor lunches, high tea’s, diners en andere gelegenheden goed verzorgen in één van de zalen van het hotel.

Events en activiteiten
U bent bij het IJsselhotel ook op het goede adres voor uw grote events. Wij organiseren uw meeting van 2 tot 250 personen graag in één van onze unieke ruimtes met magnifiek uitzicht op de IJssel en Deventer. Ook voor events vanaf 250 personen en meer bieden wij unieke locatiemogelijkheden. Denk hierbij aan een festival in het worpplantsoen, een diner in de Lebuïnes kerk of invulling van uw cateringwensen op uw eigen locatie. Bent u op zoek naar een leuke activiteit als aanvulling op uw bijeenkomst? Ook hierin denken we graag met u mee. Huur bijvoorbeeld een sloep en stap direct bij het hotel aan boord of combineer een stadswandeling met gids en bezoek aan de stadsbrouwerij. Mag het wel een tikje meer uitdagender? Kies dan voor het beklimmen van de Lebuïniskerk of een rondvlucht vanaf Airport Teuge.

- Advertentie -