MENTOORLEASE:

‘Zijn jullie alleen regionaal actief?’ is een vraag die regelmatig aan Mentoorlease wordt gesteld. Het Lochemse bedrijf is al ruim 15 jaar niet alleen speler in de regio, maar in geheel Nederland.

In 2003 werd Mentoorlease opgericht door Jan Harm Kok. Het bedrijf groeide door de jaren tot het huidige team, waarbij de rol als intermediair in leasing tot enige activiteit evolueerde. ‘Wij geloven in specialisme om onze klanten optimaal te kunnen bedienen in voortdurend veranderende (financieringsmarkt) omstandigheden. Kennis van zowel leasing, de te financieren objecten als fiscaliteit is een must’, aldus Kok.

Mentoor is een bank- en merkonafhankelijke leasepartner die bedrijven bedient van ZZP’er tot internationale onderneming. Het team van Mentoor verzorgt het gehele leasetraject, zodat u zich met uw kernactiviteiten kunt bezighouden. De verschillende leaseopties worden gescreend. In het belang van de klant biedt Mentoor het beste aan wat op de leasemarkt beschikbaar is.

Alle vormen van leasing met nieuw of gebruikt materieel zijn mogelijk. Mentoor focust zich op werkmaterieel van bedrijfswagens, trucks, trailers, heftrucks tot grondverzet- en agrarische machines. Voor de lease van alle typen personenauto’s kunt u tevens tegen zeer aantrekkelijke financiële en operationele tarieven in Lochem terecht.

In de afgelopen jaren kende Mentoor een sterke groei door dicht bij de klant te staan, oplossingsgericht te werken, scherpe tarieven aan te bieden en vooral te doen wat een klant verwacht van een leasepartner. Jan Harm Kok geeft vervolgens aan: ’Wij houden van gas geven en dat willen onze klanten ook graag’.

Tips! Investeer nog in 2019, omdat:
1. De tarieven voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting in 2020 lager zijn.
2. De bijtelling op elektrische auto’s tot een waarde van € 50.000,- nog slechts 4% is (in plaats van 8% in 2020).

Mentoor B.V.
Zwiepseweg 142
7241 PV Lochem
0573 – 40 06 06
info@mentoorlease.nl
www.mentoorlease.nl

- Advertentie -