Tijdens de Finaleavond van de Sterkste Schakel Trofee kreeg general manager Maarten Jansen te horen dat Landal Miggelenberg in Hoenderloo zich het komende jaar het meest klantgerichte bedrijf van de regio Stedendriehoek, Veluwe-Noord, Lochem en Raalte mag noemen. Sportbedrijf Deventer eindigde als tweede en plaatsgenoot Fooddock als derde.

De Finaleavond vormde het slotstuk van de strijd om de Sterkste Schakel Trofee 2017, waarbij dertien bedrijven in de race waren. De ruim negentig aanwezigen kregen van alle genomineerden een fotocollage te zien, gevolgd door een korte bedrijfsfilm van de vijf best scorende bedrijven. Nadat de vijf kanshebbers het podium hadden betreden, begon het aftellen voor de top 3 onder leiding van juryvoorzitter Harry Webers.

Directeur-eigenaar Frank Hulscher nam een bronzen plaquette in ontvangst als derde prijs voor Fooddock, Ashwin Lankwarden kreeg als directeur van Sportbedrijf Deventer eveneens een bronzen plaquette uitgereikt voor de tweede plaats. Daarna overhandigde Harry Webers het bronzen beeldje van de Sterkste Schakel Trofee aan Maarten Jansen van Landal Miggelenberg. “Deze onderscheiding geeft zo’n voldoening. Fantastisch om onze medewerkers te laten zien dat we echt goed bezig zijn met z’n allen”, aldus een stralende Jansen. “Ik ben enorm trots op mijn team. Dit is een teamprijs, geen individuele prijs.”

De strijd om de Sterkste Schakel Trofee ging tussen (in alfabetische volgorde): Automobielbedrijf Coolen B.V., Boon Accountants Belastingadviseurs B.V., Fooddock, Hedi International B.V., Landal Greenparcs (Miggelenberg), Lentelink Banketbakkerij & Chocolaterie, PrintXpert, Sportbedrijf Deventer, The Box B.V., Cleantech Center, B. ter Riele transporten vof, Qleaning en Diks’ Design, Meubel-, Keuken- en Interieurbouw. De bedrijven werden aangedragen door collega-bedrijven en beoordeeld en getoetst door de jury onder leiding van Harry Webers en juryadviseur André Biester.

- Advertentie -