Landal Miggelenberg ontving samen met nog twee parken van Landal GreenParks een Gouden Zoover Award. Nog eens zeven parken van de vakantieaanbieder werden bekroond met een Zilveren Award.  

 “We zijn bijzonder trots op de beoordelingen van onze gasten. Het is een mooie erkenning van alle inspanningen om onze gasten een onvergetelijk verblijf te bieden ” aldus Maarten Jansen, General Manager van Landal Miggelenberg.

 Gedurende het hele jaar 2018 hebben vakantiegangers op de website van Zoover bijna 250.000 reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij 25.000 accommodatie-verschaffers in acht verschillende accommodatietypes. Alle accommodaties die over heel 2018 gemiddeld een 9 of hoger scoorden ontvingen een Gouden Zoover Award.

De accommodaties die tussen een 8 en 8,9 scoorden kregen een Zilveren Zoover Award.

 Meer onderscheidingen op de Vakantiebeurs

Landal GreenParks is op de Vakantiebeurs in Utrecht naast de Zoover Awards ook onderscheiden met vier Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2019 Awards. Bollo is wederom de grote winnaar van de Kids VakantieMascotte van het Jaar Award. Landal GreenParks heeft de award voor Vakantieparken XL en Groene Vakanties ontvangen. Hof van Saksen is winnaar in de categorie Vakantieparken.

 Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een toonaangevende aanbieder op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken en exploiteert 86 parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal bijna 15.000 vakantieaccommodaties en 1.350 campingplaatsen. Jaarlijks kiezen 2,8 miljoen gasten voor Landal GreenParks en brengen er 14 miljoen overnachtingen door. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken 3.000 medewerkers. Door een actief duurzaamheidsbeleid zijn alle parken voorzien van een Green Key certificaat.

- Advertentie -