Den Haag, 20 januari 2020 – Op de Vakantiebeurs in Utrecht zijn afgelopen week de Zoover Awards voor accommodaties bekend gemaakt. Landal Miggelenberg ontving, evenals vorig jaar, samen met nog twee parken van Landal GreenParks een Gouden Zoover Award. Nog eens vier parken van de vakantieaanbieder werden bekroond met een Zilveren Award.  

 

“We zijn bijzonder trots op deze Zoover Award met een score van 9,2. Een geweldige teamprestatie. Iedere dag doen we er alles aan om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen en dat met vooral heel veel plezier op een heel mooi park. Blijer kun je ons niet maken. Wij hebben de Gouden Zoover Award voor de derde keer ontvangen, iedereen bedankt voor alle waardering!” aldus Maarten Jansen, General Manager van Landal Miggelenberg.

 

Gedurende het hele jaar 2019 hebben vakantiegangers op de website van Zoover bijna 215.000 reisbeoordelingen gedeeld over hun ervaringen bij accommodatieverschaffers in acht verschillende accommodatietypes. Alle accommodaties die over heel 2019 gemiddeld een 9 of hoger scoorden, ontvingen een Gouden Zoover Award.

De accommodaties die tussen een 8 en 8,9 scoorden werden onderscheiden met een Zilveren Zoover Award.

 

Over Landal GreenParks

Landal GreenParks is een toonaangevende aanbieder op het gebied van management, beheer en verhuur van vakantieparken en exploiteert 90 parken in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Groot-Brittannië, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië en Hongarije met in totaal bijna 15.000 vakantieaccommodaties en 1.300 campingplaatsen. Jaarlijks kiezen 2,8 miljoen gasten voor Landal GreenParks en brengen er 14,5 miljoen overnachtingen door. Op de parken en de diverse kantoorlocaties werken 3.000 medewerkers. Door een actief duurzaamheidsbeleid zijn alle parken voorzien van een Green Key certificaat.

 

 

- Advertentie -