Bungalowpark Landal Miggelenberg mag zich de trotse winnaar noemen van de Sterkste Schakel Trofee, een prijs voor het meest klantgerichte bedrijf in de regio Stedendriehoek, Veluwe-Noord, Lochem en Raalte. We bespraken de overwinning met Maarten Jansen, General Manager van het park. Jansen: “We zijn enorm trots op deze prijs. We zien hem als een mooie bevestiging van onze gastgerichte aanpak.”

Het Hoenderloose bungalowpark laat in totaal twaalf meedingende bedrijven achter zich. Waaronder medefinalisten Deventer Sportbedrijf en Fooddock, die respectievelijk tweede en derde werden. “Dat kwam niet uit de lucht vallen”, vertelt Jansen. “We hebben veel aandacht voor klantgerichtheid. Of liever gastgerichtheid, zoals wij het noemen. We zijn dag in dag uit bezig om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Het heeft bij ons topprioriteit en we zijn blij te zien dat het wordt opgemerkt.”

Geen gelopen race
Toch was de strijd niet direct gestreden. Landal Miggelenberg en de twaalf andere kanshebbers hebben de jury er veelvuldig van moeten overtuigen het meest klantgerichte bedrijf te zijn. Jansen: “Eerst op papier. Daarna middels een pitch. Ook kwamen er juryleden langs op het park om onze klantvriendelijkheid zelf te ervaren. Wat opviel was hun kennis over al onze scores. Die was bijna beter dan de mijne.”

Toen de jury eenmaal overtuigd was en de prijs toekende aan Landal Miggelenberg, was het tijd voor feest: “We hebben de winst goed gevierd in het park. De medewerkers zijn in het zonnetje gezet met heerlijke taarten, die we niet eens zelf hoefden te bestellen, maar kregen ter felicitatie. Iedereen is enthousiast. En dat enthousiasme heeft weer geleid tot veel nieuwe ideeën om onze gasten nog beter te verwennen.”

- Advertentie -