Maandag 14 november biedt uitgever Pieter van de Mosselaar relaties de gelegenheid de handen uit hun culinaire mouwen te steken. Dat kan tijdens een kookclinic onder leiding van chef-kok Jan Klercq van het vermaarde Restaurant ’t Diekhuus. Samen met collega-ondernemers bereidt u een viergangen menu met producten uit de biologische kwekerij van ’t Diekhuus. Na inspanning volgt ontspanning als u geniet van een heerlijke maaltijd, een drankje en plezierig gezelschap. Krijgt u al trek? Meld u dan snel aan, want er is slechts plek voor twaalf personen.

In december volgt een tweede netwerkevenement en dit keer kunt u achteroverleunen wat het diner betreft. Maandag 12 december is ’t Diekhuus het decor voor een bijzondere wijn- en spijsavond. Jan Klercq verwent u met tongstrelende hapjes die de perfecte begeleiding vormen bij de exclusieve wijnen die hij speciaal voor deze avond selecteert. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom aan de Bandijk. Rond 23.00 uur weet u precies wat verrassende combinaties van wijnen en spijzen doen: de ideale omstandigheden creëren voor ongedwongen netwerken.

- Advertentie -