Pieter van de Mosselaar organiseert de komende maanden weer een tweetal aantrekkelijke netwerkevenementen. Maandag 26 september is het tijd voor de befaamde Bedrijfswagentestdag en maandag 31 oktober kijkt een ING-econome met u vooruit naar 2017. Beide evenementen worden afgesloten met een netwerkdiner.

Linthorst Culinair is de pleisterplaats voor de 2016-editie van de Bedrijfswagentestdag, een van de meest aansprekende activiteiten van Driesteden Business. Zoals altijd verlenen diverse dealers uit de regio hun medewerking aan dit evenement. Samen met collega-ondernemers kunt u vanaf 14.45 uur verschillende bedrijfswagens testen en diverse modellen van uiteenlopende merken van binnen en buiten bekijken. En op de weg grondig het rijcomfort en motorvermogen testen natuurlijk. Naderhand vormt het netwerkdiner een mooie gelegenheid om uw eigen testresultaten te vergelijken met die van uw tafelgenoten. Rond 20.30 uur is er koffie ter afsluiting van dit motorisch-culinaire netwerkevenement.

BOB-diner met spreker

Maandag 31 oktober staan de deuren van Rob’s Gastrobar in Lochem wagenwijd open voor Driesteden Business. Gastheer Rob Wendersteyt geeft graag zijn passie voor koken door aan zijn gasten en dat zult u ook merken tijdens dit netwerkevenement. Gastheer Pieter van de Mosselaar heet u om 17.30 uur welkom en daarna geeft Marieke Blom, econome bij de ING Bank, haar visie op de landelijke en regionale economische ontwikkelingen in 2017. Uiteraard krijgt u de gelegenheid haar vragen te stellen, bijvoorbeeld over uw eigen bedrijfstak. Rond 19.00 uur is het tijd om aan tafel te gaan en kunt u met andere deelnemers van gedachten wisselen over de lezing en alle andere zaken die u als ondernemer en mens bezighouden.

Meer informatie en aanmelden via onze agenda.

- Advertentie -